Kuruluş Osman 69. Bölüm 2021 Full İzle! 3 Kasım 2021 Kuruluş Osman Dizisi Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV kanalının en çok izlenen dizisi olan Kuruluş Osman son bölüm izle, Kuruluş Osman 50. Bölüm izle sorguları Google’da en çok aratılanlar arasında yer almaktadır. Sizler için hazırladığımız makalenin altında yer alan, Kuruluş Osman son bölüm kesintisiz izle ya da Kuruluş Osman 50. Bölüm tek parça izle seçeneklerinden birisine tıklayarak; çok sevilen dizi Kuruluş Osman dizisini izleyebilirsiniz…

Kuruluş Osman Dizisi 69. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Kuruluş Osman dizisi, iddialı bir bölü ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çok konuşulacak bir bölüm ile ekranlara gelmeye hazırlanan Kuruluş Osman dizisi, yeni bir fethin müjdesini de seyircisine vermiş bulunuyor! Peki, Kuruluş Osman dizisi yeni sezon 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman dizisi sezon finali 68. bölümde neler yaşandı? İşte tüm merak edilenler…

Bu yıl, üçüncü sezonu ile ATV ekranlarına gelmeye başlayan Kuruluş Osman dizisi, seyircisini Osmanlı İmparatorluğu’nun kurulduğu yıllara kadar geriye götürüyor. Osman Bey’in başa geçişi ile atılan devletin temellerini anlatmaya başlayan Kuruluş Osman dizisinin başrollerinde ise; başta Burak Özçivit olmak üzere, Erkan Avcı, Yıldız Çağrı Atiksoy, Özge Törer, Burak Çelik ve Cüneyt Arkın gibi birbirinden iddialı isimler yer alıyor. Her çarşamba ATV ekranlarındaki yerini alan Kuruluş Osman dizisi, saat 20.00’da seyircisinin karşısına çıkıyor.

Kuruluş Osman Dizisi 68. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 27 Ekim Çarşamba günü gelen Kuruluş Osman dizisi, 68. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Kuruluş Osman dizisinin son bölümünde; Papaz Gregor'un Osman Bey’e geri dönmesi üzerine birleşme kararı alan Tekfur Nikola, Tekfur Kosses ve Tekfur Rogatus ticareti durdurma hamlesi ile Kayı Obası’nı zor duruma düşürmek için harekete geçti. Bu birliği adım adım dağıtmak için Türk beylerinden yardım isteyen Osman Bey, tekfurlara gidecek olan tüm kervanların basılmasını buyurdu. Öte yandan Söğüt'ten obaya dönerken Katalanların pususuna düşen Bala Hatun ve Malhun Hatun, birlikte kahramanca savaşırken Bala Hatun’un karnına aldığı darbe bebeğini tehlikeye soktu.

Kuruluş Osman Dizisi 69. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Kuruluş Osman dizisi, 69. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Kuruluş Osman dizisinin yayınlanan 69. bölüm fragmanına göre; Osman Bey'i yok etmek için bir araya gelen Bizans tekfurları Nikola, Kosses ve Rogatus, Osman Bey'i karşılaşacakları sürprizden habersiz olarak toplantılarına davet edecek. İstihbarat toplamak üzere Harmankaya Kalesi'ne gidip Mari Kosses'le buluşan Malhun Hatun, Şam'dan bölgeye gelecek büyük bir kervanın haberini Osman Bey’e ileterek, yeni bir fethin yolunu açacak. Ekranların fenomen yapımı Kuruluş Osman dizisi, bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.