Esra Erol'da 4 Kasım 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 4 Kasım 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Esra Erol 4 Kasım 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 4 Kasım 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 4 Kasım 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 4 Kasım 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Gündüz kuşağının etkili isimlerinden biri olan Esra Erol tarafından sunulan Esra Erol'da programı, yeni bölümleri ile ATV ekranlarına gelmeye devam ediyor. Bugün çok konuşulacak yüzleşmeler ile seyirci karşısına çıkacak olan Esra Erol'da programı, saat 16.20’de başlıyor. Peki, Esra Erol’da programı 4 Kasım gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 3 Kasım’da neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar…

Türkiye’nin gündemini stüdyosunda ağırladığı konuklarının dram dolu yaşamları ile belirlemeyi başaran Esra Erol'da programı, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Kayıplara karışan aile yakınlarını arayanları ve aldatma nedeniyle terk edilen kişileri konuk eden Esra Erol'da programı, her zaman çok konuşulan yüzleşmelere ev sahipliği yapıyor. ATV ekranlarındaki yerini hafta içi her gün alan Esra Erol'da programı, saat 16.20’de canlı yayınına başlıyor.

Esra Erol’da Programı 3 Kasım’da Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarındaki yerini en son 3 Kasım 2021 Çarşamba günü gelen Esra Erol'da programı, çok konuşulacak konuklarının ilginç yüzleşmelerine ev sahipliği yaptı. Esra Erol'da programının son bölümünde; eşinin kendisini babasının evine gönderdikten sonra 8 aylık hamile iken terk ettiğini söyleyen Kübra Hanım, eşi Sezer Bey’in kendisi ile evli olmasına rağmen Elif isimli bir kadın ile düğün yaptığını söyledi. Konuyu birkaç gündür ele alan Esra Erol'da programında dün Kübra Hanım ve Sezer Bey stüdyoda yüzleşti. Kübra Hanım’a karşı sevgisinin bittiğini belirten Sezer Bey, boşanmak istediğini söyledi. Kübra Hanım ise, çocuklarına uygun şartların sağlanması halinde anlaşmalı olarak boşanma fikrine sıcak bakabileceğini belirtti. Öte yandan bir süredir Esra Erol'da programının fenomen konuklarından olan Emrullah Bey ve Sedanur Hanım’ın halleri Esra Erol tarafından gerçekleştirildi. Stüdyoya damatlık ve gelinlik ile gelen Emrullah Bey ve Sedanur Hanım, hayalini canlı yayında gerçekleştirdi.

Esra Erol’da Programı 4 Kasım Gündemleri Neler Olacak?

Hafta içi her gün ekranlardaki yerini alan Esra Erol'da programı, 4 Kasım 2021 Perşembe günü de seyircisinin karşısında olacak. Esra Erol'da programının yeni bölümünde merak ile takip edilen yüzleşmeler kaldığı yerden devam ederken; Kübra ve Sezer arasındaki boşanma anlaşmasının da detayları netleşecek. Yeni bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Esra Erol'da programı, saat 16.20’da ATV ekranlarından başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.