Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisi 8. Bölüm Full İzle! 4 Kasım 2021 Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonun en iddialı yapımlarından birisi olan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi, hikayesini anlatmaya bu hafta da kaldığı yerden devam ediyor. Kardeşleri bu hafta da çeşitli sınavlara tabi tutacak olan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisine ait son bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linki haberimizde...

 Barbaroslar Akdenizin Kılıcı 8. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

TRT1 ekranlarının yeni reyting rekortmeni Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Heyecanlı bir bölüm ile ekranlara gelmeye hazırlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi, yeni bölümü için geri sayıma başlıyor. Peki, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi 7. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Yeni sezonda iddialı bir dönem hikayesi ile TRT1 ekranlarından yayına başlayan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi; Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler, Caner Topçu, İlyas Reis, Bahadır Yenişehirlioğlu, Pelin Akil Altan, Yiğit Özşener, Devrim Evin, Tolga Akkaya, Cem Bender, Gülcan Arslan, Melis Babadağ, İsmail Filiz ve Miraç Sözer gibi birbirinden ünlü isimlerin canlandırdığı karakterler ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Osmanlı Devleti’nin ilk kaptan-ı deryası Barbaros Hayreddin Paşa’nın yaşamını konu alan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi, her perşembe saat 20.00’da yayınlanıyor.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Dizisi 7. Bölümünde Neler Oldu?

Ekranlara en son 28 Ekim 2021 Perşembe günü gelen Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi, 7. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin son bölümünde; Baba Oruç’tan haber alınamaması önce İskenderiye’de, ardından ise Midilli’de yayılmaya başladı. Abisini kurtarmak için yola düşen Hızır Reis, yanına Niko’yu alırken; en büyük desteği de Kılıç Bey’den gördü. Baba Oruç ve leventleri, kendilerine kurulan tuzakları püskürtse de Pietro’nun ikinci tuzağından habersiz bir şekilde yollarına devam ederken, yeniden çetin bir mücadelenin içerisine girdi. Abisine yardım etmek için yola düşen Hızır Reis ise, bu kez Şahin Bey’in kurduğu engeli aşmak zorunda kaldı. Isabel ve Despina, Baba Oruç için karşı karşıya gelirken; Cafer, Şahin ve Sylvio güçlerini Baba Oruç’a karşı birleştirme kararı aldı.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Dizisi 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

TRT1 ekranlarına bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, 8. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin yayınlanan 8. bölüm fragmanına göre, Pietro ise, bir tüccarmış gibi Isabel ve Baba Oruç’a yaklaşacakken; Baba Oruç, Hızır ve İlyas kardeşler. Pietro’ya baskın vermek için harekete geçecek. Yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, saat 20.00’da TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.