Aşk Mantık İntikam 20. Bölüm Full İzle! Aşk Mantık İntikam 5 Kasım Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yaz sezonundan yeni sezona uzanan nadir dizilerden biri olan Aşk Mantık İntikam, ilk günkü ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. Bugün yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan Aşk Mantık İntikam dizisine ait son bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linki haberimizde...

Aşk Mantık İntikam 20. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yaz sezonundan yeni sezona uzanan nadir dizilerden biri olan Aşk Mantık İntikam, ilk günkü ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. Bugün yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan Aşk Mantık İntikam dizisi, iddialı sahneleri ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Peki, Aşk Mantık İntikam dizisi 19. bölümde neler yaşandı? Aşk Mantık İntikam dizisi 20. bölümde neler olacak? İşte, Aşk Mantık İntikam dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Bir süredir FOX TV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri haline gelen Aşk Mantık İntikam dizisi, bir Güney Kore yapımı olan “My Cunning Single Lady” isimli diziden senaryoya uyarlanarak, seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. İddialı hikayesi ve heyecanlı aşk öyküsü ile seyircisini her hafta ekran başına kilitleyen Aşk Mantık İntikam dizisi, No:9 Productions imzası taşıyor. Burcu Özberk (Esra), İlhan Şen (Ozan), Burak Yörük (Çınar) ve Melisa Döngel (Çağla) gibi birbirinden iddialı isimler ile seyircisinin karşısına çıkan Aşk Mantık İntikam dizisi, her cuma saat 20.00’da FOX TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.  

Aşk Mantık İntikam Dizisi 19. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 29 Ekim 2021 Cuma günü gelen Aşk Mantık İntikam dizisi, 19. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Aşk Mantık İntikam dizisinin son bölümünde; Ozan’ın Çağla’yı evden kovması ve boşanma kararı alması Çağla’nın ailesi ile Ozan’ı karşı karşıya getirdi. Ozan’a bir ders vermek ve kızının intikamını almak için harekete geçen Arif Bey, Ozan’ı yönetim kurulu başkanlığından almaya karar verdi. Esra, bu olayın yanlış olduğunu Çınar’a anlatırken, Çınar’dan hiç beklemediği bir tepki aldı.  Öte yandan Çağla’dan boşandıktan sonra Esra ile yeniden bir araya gelme hayalleri kuran Ozan, Esra’nın mesafesini biraz olsun giderebilmek için ona arkadaş kalma teklifinde bulundu.

Aşk Mantık İntikam Dizisi 20. Bölümde Neler Olacak?

FOX TV ekranlarına bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Aşk Mantık İntikam dizisi, 20. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Aşk Mantık İntikam dizisinin yayınlanan 20. bölüm fragmanına göre; Esra ile Çınar ayrılacakken, Çağla, Ozan’a boşanma davası açacak. Ancak Çağla’nın son dakika yapacağı bir hamle ile Esra ile Ozan’ın bir araya gelmesini engelleyecek. Heyecanlı bir bölüm ile bu akşam saat 20.00’da ekranlara gelecek olan Aşk Mantık İntikam dizisi, saat 20.00’da seyircisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.