O Ses Türkiye 6 Kasım 2021 Full Canlı İzle! O Ses Türkiye Yeni Sezon Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Dünyanın birçok ülkesinde The Voice adı ile yayınlanan iddialı yarışma O Ses Türkiye ismi ile müzikseverlerin karşısına çıkmaya kaldığı yerden devam ediyor. Bu yıl 10.sezonu ile TV8 ekranlarına gelecek olan O Ses Türkiye son bölüm fragmanı ve izleme linki haberimizde..

Ekranların en sevilen ve en çok izlenen yarışma programlarından biri olan O Ses Türkiye yeni bölümleri ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Birbirinden yetenekli yarışmacıların yer aldığı yarışma programında herkes kıyasıya yarışın içinde yer alıyor.

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği yetenek yarışması ile yarışmacılar seyircileriyle buluşuyor. Yeni bölümde hangi yarışmacı bir üst tura geçmeye hak kazanacak? Hangi yetenekleri jürileri etkilemeyi başaracak? Yarışmacıları neler bekliyor? Tüm merak edilenlerin hepsi detaylarda…

O Ses Türkiye 6 Kasım 2021 Hangi Şarkılar Söylendi ?

O Ses Türkiye yarışması her sezon izleyicileri ekrana bağlamayı başarıyor. Birbirinden yetenekleri muhteşem sesler ile izleyiciler müzik keyfini yaşıyor. Haftanın her günü TV8 ekranlarında yer alan ses yarışması ile yetenekler bir üst tura çıkmak için her türlü çabayı gösteriyor. Yarışmada yer alan yetenekli jüriler de seçimler yaparak yetenekli yarışmacıları bir üst tura taşımaya devam ediyor.

Her bir bölümü farklı heyecan uyandıran ses yarışması ile izleyiciler eğlenceli ve verimli zamanlar geçiriyor. TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı ile müzik ziyafeti doyasıya yaşanıyor. Yeni bölümde yarışmacıları neler bekliyor? Yarışmacılardan hangileri bir üst tura çıkmaya hak kazanıyor? Daha önceki bölümleri kaçıranlar TV8 kanalının resmi internet sitesi üzerinden tüm bölümlerine ulaşabilir.

O Ses Türkiye 6 Kasım 2021 Elemeleri Nasıl ?

O Ses Türkiye yarışmasının elemeleri heyecanla sürmeye devam ediyor. Ebru Gündeş, Oğuzhan Koç, Beyazıt Öztürk ve Murat Boz’un yer aldığı jüri koltuğunda yarışmacılar en profesyonel şekilde bir üst tura taşınıyor. Ekranların en sevilen jüri üyeleri ile yarışma daha eğlenceli hale geliyor Yeni bölümünü merakla bekleyen izleyiciler fragmana kanalın resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilir. Her gün farklı yetenekler ve alanında profesyonel olan jüri üyeleri ile yarışma farklı bir heyecan uyandırmaya devam ediyor.

O Ses Türkiye yarışmasını her sezon farklı yetenekler ve yenilenen jüri üyesi ile bütün izleyicileri ekrana kitlemeyi başarıyor. Her gün ekranlarda yerini akıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.