Evlilik Hakkında Her Şey 8. Bölüm 2021 Full İzle! 9 Kasım 2021 Evlilik Hakkında Her Şey Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV ekranlarının sezonda en iddialı yapımlarından biri olması beklenen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, seyircisi ile buluşmak için geri sayıma başlıyor. Yeni sezonda tüm dikkatleri üzerine çekecek olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisine ait son bölüm fragmanı ve izleme linki haberimizde...

Evlilik Hakkında Herşey 8. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların yeni fenomeni haline gelen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Bu akşam iddialı bir bölüm ile ekranlardaki yerini alacak olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, saat 20.00’da FOX TV ekranlarından yayınlanıyor. Peki, Evlilik Hakkında Her Şey dizisi 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Evlilik Hakkında Her Şey dizisi 7. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Oyuncu kadrosunda; Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Erdal Küçükkömürcü, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Bertan Asllani, Cevdet Arıcılar, Esma Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmü, Emine Ada Sezer ve Mila Kasarcı gibi birbirinden iddialı isimleri bulunduran Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, BBC yapımı “The Split” dizisinden senaryoya uyarlanarak FOX TV ekranlarındaki yerini almaya devam ediyor. MF Yapım imzası taşıyan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, her salı saat 20.00’da yayınlanıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi 7. Bölümde Neler Oldu?

Ekranlara en son 2 Kasım 2021 Salı günü gelen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, 7. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin son bölümünde; Sergen, Azra’nın aniden değişen kararı ile bir hayli mutlu olurken, evliliğini kurtarmak için harekete geçti. Sanem ve Yıldırım, bu karar karşısında şoke olurken, Azra Sergen’i şaşırtacak olan bambaşka bir plan peşindeydi. Öte yandan ünlü şarkıcı Melisa Tercan ile karşılaşan Azra, yeni müvekkilinin yaşadıkları karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Cevher Hukuk’un devir işlemlerini gerçekleştiren Çolpan, emekliliğine adım atarken; Sanem ve Ural, Eylül’ün sakladığı gerçeğin peşinden yeni bir maceraya atladı.

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

FOX TV ekranlarına bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, 8. bölümü ile seyircisinin karşısında olacak. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yayınlanan 8. bölüm fragmanına göre, Sergen’den boşanmak isteyen Azra, harekete geçecek. Bu noktada kötü bir sürpriz ile karşılaşacak olan Azra, en büyük desteği ailesinden görecek. Sanem, Uraz’ın davası ile uğraşırken; Çolpan, Yıldırım’dan beklenmedik bir teklif alacak. Yeni bölümü seyircisi tarafından merak ile beklenen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.