Müge Anlı 11 Kasım 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 11 Kasım 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 11 Kasım 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 11 Kasım 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 11 Kasım 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Gerçekleştirdiği yayınlar ile pek çok suçlunun adalete teslim olmasını sağlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni bölümleri ile ATV ekranlarındaki yerini bu hafta da alıyor. Merak edilen konularına devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, şu sıralar DJ Gezgin cinayetini araştırıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 11 Kasım gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 10 Kasım’da neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

ATV ekranlarındaki yolculuğuna 2008 yılından bu yana devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Ele aldığı şüpheli ölüm ve kayıp dosyaları ile tüm gündemleri belirleyen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, suçluları adalete teslim etmek için uğraşıyor. Hafta içi her gün ekranlardaki yerini alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, saatler 10.00’ı gösterdiğinde ATV ekranlarındaki yerini alıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 10 Kasım’da Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 10 Kasım 2021 Çarşamba günü gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, merak edilen konuları ile ilgili sıcak gelişmeleri seyircisi ile paylaştı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; salçayı da yanına alarak evden kaçtığı iddia edilen Zennure Hanım, bulundu. Erdal Bey’in her konuda yalan söylediğini belirten Zennure Hanım, salçayı değil, canını kurtarmak için evden kaçtığını söyledi. Eşinin dolandırıcılık iddialarına da yanıt veren Zennure Hanım, asıl dolandırıcının Erdal Bey olduğunu iddia etti. Canlı yayına telefon ile bağlanan tanık ise, Erdal Bey’in evlilik vaadiyle birkaç kişiyi dolandırdığını belirtti. Öte yandan DJ Gezgin cinayeti ile ilgili çok önemli ipuçları elde eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programına telefon ile bağlanan bir tanık, Fatma Hanım’ın kendisine cesedin ormanlık bölgede olduğunu söylediğini belirtti.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 11 Kasım Gündemleri Neler Olacak?

Hafta içi her gün ATV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 11 Kasım 2021 Perşembe günü de ekranlarda olacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümünde DJ Gezgin cinayeti ile ilgili bilinmeyenler tartışılmaya devam edilecek. ATV’nin fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, saat 10.00’da canlı yayınına başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.