Esra Erol'da 12 Kasım 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 12 Kasım 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Esra Erol 12 Kasım 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 12 Kasım 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 12 Kasım 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 12 Kasım 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Hafta içi her gün iddialı yüzleşmeleri ile gündemleri derinden sarsan Esra Erol’da programı, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Çok konuşulacak konukları ile ATV ekranlarındaki yerini alacak olan Esra Erol’da programı, saat 16.20’de başlayacak. Peki, Esra Erol’da programı 12 Kasım gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 11 Kasım’da neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

ATV ekranlarının iddialı yapımlarından biri olan Esra Erol’da programı, yeni bölümleri ve sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. 2015 yılından bu yana seyircisi ile buluşan Esra Erol’da programı, kayıp yakınlarını arayan aile üyelerini ve ilginç biçimlerde ihanete uğrayan mağdur kişileri konuk ediyor. Seyircisinin gerçek yaşam öykülerinden beslenen Esra Erol’da programı, hafta içi her gün ATV ekranlarındaki yerini saat 16.20’de alıyor.

Esra Erol’da Programı 11 Kasım’da Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Ekranlardaki yerini en son 11 Kasım 2021 Perşembe günü alan Esra Erol’da programı, merak edilen yüzleşmelerine kaldığı yerden devam etti. Esra Erol’da programının son canlı yayınında; 72 yaşındaki Güler Hanım, 50 yıllık eşi Halis Bey’in çapkınlıklarından bıktığı için boşanmak istediğini söyledi. Eşinin pandemi döneminde kendisini aldattığını söyleyen Güler Hanım, eşinin kendisini tehdit ettiğini de öne sürdü. Esra Erol’da programının ikinci konuğu olan Ayça Hanım, eşi Batuhan Bey ve ailesinin 10 aylık bebeğini elinden alarak, kendisini sokağa attığını söyledi. Çocuğunu görmek istediğini söyleyen Ayça Hanım, bebeğini biran önce teslim etmeleri için eşinin ailesine seslendi. Mahire Hanım ve Gazi Bey’in kızları Hatun Hanım, Esra Erol tarafından bulunarak, stüdyoya getirildi. Stüdyoda ailesi ile yüzleşen Hatun Hanım, ailesinin kendisine hiç sahip çıkmadığını söyledi. Öte yandan 2019 yılında çocuklarını evde bırakarak, Polat Bey’e kaçan Büşra Hanım, iki yıl aradan sonra Esra Erol’da programına çocuklarından ve ailesinden özür dilemek için başvuruda bulundu.  

Esra Erol’da Programı 12 Kasım Gündemleri Neler Olacak?

Hafta içi her gün seyircisi ile buluşmaya devam eden Esra Erol’da programı, 12 Kasım 2021 Cuma günü de ekranlardaki yerini alacak. Yeni bölümünde çiftler arasındaki yüzleşmelerin son perdesini aralayacak olan Esra Erol’da programı, saatler 16.20’yi gösterdiğinde ATV ekranlarından canlı yayına başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.