Kıbrıs: Zafere Doğru 14. Bölüm Full İzle! 12 Kasım 2021 Kıbrıs: Zafere Doğru Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT1’in taze dizilerinden olan Kıbrıs zafere doğru, beğenileri üzerine toparlamaya devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren gündemlerden düşmeyen Kıbrıs zafere doğru, tarihten beslendiği konusuyla da takdirleri topluyor. Dönem dizisi olarak çekilen Kıbrıs zafere doğru, mekan ve kostüm detaylarıyla da oldukça beğeniliyor. Yeni başlayan Kıbrıs zafere doğru dizisi 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kıbrıs zafere doğru dizisi 6. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar...

Kıbrıs zafere doğru Dizisi 14. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların en çok beğenilen dönem dizilerinden biri olan Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. İddialı bir bölüm ile ekranlara gelecek olan Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, bu akşam saat 20.00’da seyircisi ile buluşuyor. Peki, Kıbrıs: Zafere Doğru 13. bölümde neler oldu? Kıbrıs: Zafere Doğru 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylar…

TRT1 ekranlarının iddialı dönem hikayelerinden biri olan Kıbrıs: Zafere Doğru, ikinci sezonu ile ekranlardaki yerini almaya devam ediyor. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin devamı niteliğinde çekilen Kıbrıs: Zafere Doğru, Kıbrıs’ta Türklerin yaşadığı zulümleri ve Erenköy Direnişi’ni konu alıyor. Her hafta seyircisini ekran başına kilitleyen Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, bu sezon daha da çok ilgi görüyor. Öte yandan oyuncu kadrosunda Ahmet Kural, Pelin Karahan, Serkan Çayoğlu, Gülper Özdemir, Tayanç Ayaydın, Devrim Saltoğlu gibi iddialı isimleri bulunduran Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, cuma günleri saat 20.00’da TRT1 ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Kıbrıs: Zafere Doğru 13. Bölümde Neler Oldu?

Geçtiğimiz hafta seyircisi ile yeni bölümünü çıkaran Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, 13. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinin son bölümünde; Türkiye’nin, Kıbrıs’a ilk resmi hava müdahalesi gerçekleştirildi. Bu destek ile birlikte Erenköy direnişinin kazananı mücahitler olurken, Rum ordusu büyük bir bozguna uğradı. Rum hücum botlarını ölüm dalışı ile batıran Cengiz Topel’in uçağının düşürülmesi ise, mücahitleri ve Türk hükümetini harekete geçirdi. Öte yandan Erenköy’e yapılan yeni saldırılar, Türk cephesinin yeniden kahramanca çarpışmasına neden oldu.

Kıbrıs: Zafere Doğru 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, 14. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinin yayınlanan 14. bölüm fragmanına göre; Yüzbaşı Cengiz Topel’in öldürülmesi mücahitleri harekete geçirecek. Yüzbaşı Cengiz Topel’in intikamını almak için bir araya gelecek Ankaralı ve Kemal Dereli, Yüzbaşı Cengiz Topel’i sorgulayan Rum askerilerinin peşine düşecek. Yeni bölümü ile TRT1 ekranlarındaki yerini alacak olan Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, bu akşam saat 20.00’da seyircisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.