Yasak Elma 120. Bölüm Full İzle! 15 Kasım Yasak Elma Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yasak Elma 103. Bölüm izle ve Yasak Elma 46. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 46. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Yasak Elma 46. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yasak Elma dizisi son bölüm izle makalemizle, tüm detayları görebilirsiniz. İşte detaylar…

Yasak Elma Dizisi 103. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının fenomen yapımı olan Yasak Elma dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Heyecanlı bir bölüm ile ekranlara gelecek olan Yasak Elma dizisinde bu hafta Çağatay ve Yıldız’ın boşanma davası görülüyor. Peki, Yasak Elma dizisi 119. bölümde neler yaşandı? Yasak Elma dizisi 120. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Yasak Elma dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar…

Çok sevilen yapımlardan biri olan Yasak Elma dizisi, pazartesi gününün reyting zirvesindeki yerini beşinci sezonu ile de almayı başarıyor. İddialı yapımlardan açık ara daha çok izlenen Yasak Elma dizisi, Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen gibi birbirinden iddialı isimleri kadrosunda bulunduruyor. Entrikalar ile dolu konusuyla seyircisini her hafta ekran başına Yasak Elma dizisi, her pazartesi saat 20.00’da FOX TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Yasak Elma Dizisi 119. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisi ile en son 8 Kasım 2021 Pazartesi günü buluşan Yasak Elma dizisi, 119.bölümü ile ekranlara geldi. Yasak Elma dizisinin son bölümünde; Canan’ın araması ile Doğan’ın Çağatay ve Kumru ilişkisini bildiğini öğrenen Yıldız, Doğan ile yüzleşmek için yalıya gitti. Doğan ile konuşmasında Kumru’nun bir sırrı olduğunu fark eden Yıldız, o sırrın peşine düşerken; aldığı sürpriz bir telefon ile ne yapacağını bilemez hale geldi. Doğan ve Ender ilişkisi biterken; Arzu, bu durumdan faydalanmanın bir yolunu bulmak için planlar yapmaya başladı.

Yasak Elma Dizisi 120. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Yasak Elma dizisi, 120. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Yasak Elma dizisinin yayınlanan 120. bölüm fragmanına göre; Ender, Doğan ile ayrıldıktan sonra tüm enerjisini Arzu’yu şirketten göndermek için harcamaya başlayacak. Yıldız ile Çağatay arasındaki boşanma davasına gelen sürpriz bir tanık herkesin dengesini şaşırtacakken; Çağatay, ayrılmak istemediğini dile getirecek. Heyecanlı bir bölüm ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Yasak Elma dizisi, bugün saat 20.00’da yeni bölümü ile FOX TV ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.