Müge Anlı 19 Kasım 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 19 Kasım 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 19 Kasım 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 19 Kasım 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 19 Kasım 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Suçluların korkulu rüyası haline gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, ele aldığı şüpheli kayıp ve cinayetleri araştırmaya devam ediyor. Sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bugün saat 10.00’da başlıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 19 Kasım gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 18 Kasım’da neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

Ekranların en uzun soluklu gündüz kuşağı programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, 2008 yılından bu yana seyircisi ile buluşuyor. Şüpheli kayıp ve ölümlerin peşine düşen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, suçluların korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Hafta içi her gün seyircisi ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, her sabah saat 10.00’da canlı yayınına başlıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 18 Kasım’da Neler Yaşandı?

Seyircisi ile en son 18 Kasım 2021 Perşembe günü buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, merak ile takip edilen konuları ile ilgili araştırmalarını ekranlara getirmeye devam etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; Tireli çiftçi Hüseyin Yüksel’in cinayeti araştırılmaya devam etti. Konuyla ilgili iddialarının odağında olan Celal Bey’in eski eşi Fadime Hanım konuştu. Eski eşi Celal Bey’in söylediği her şeyi yalanlayan Fadime Hanım, Hüseyin Bey ile herhangi bir ilişkisi olmadığını ve Hüseyin Bey’in fotoğrafını paylaştığını dahil dün yayında öğrendiğini söyledi. Hüseyin Bey’in kendisine duyduğu ilgiyi söylediğini dile getiren Fadime Hanım, bunu öğrenir öğrenmez ise, Hüseyin Bey’i engellediğini dile getirdi. Konuyla ilgili Celal Bey’in kendisine her şeyi anlattığını iddia ettiği Fadime Hanım’ın yeğeni Sefa Bey, stüdyoya konuk oldu. Celal Bey’in yalan söylediğini iddia eden Sefa Bey, kendisinin Celal Bey’e Hüseyin Bey ile ilgili hiçbir şey söylemediğini ifade etti. Öte yandan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının merak edilen bir diğer konusu olan Mehmet Karahan cinayetinde sona gelindi. Fatma Hanım’ın bir arkadaşına da cinayeti anlattığını ortaya çıkran Müge Anlı, bahsi geçen zeytinlikte çalışmaların bugünlerde başlayacağını söyledi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 19 Kasım Gündemleri Neler Olacak?

Hafta içi her gün olduğu gibi 19 Kasım 2021 Cuma günü ekranlardaki yerini alacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıkacak. Neslihan Hanım’ın cinayeti ile ilgili yeni bilgileri seyircisi ile paylaşacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bugün saat 10.00’da ATV ekranlarından canlı yayınına başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.