Aşk Mantık İntikam 22. Bölüm Full İzle! Aşk Mantık İntikam 19 Kasım Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni bölümleri ile FOX TV ekranlarındaki yerini almaya devam eden Aşk Mantık İntikam dizisi, bu hafta iddialı bir bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni bölümünde tüm gizemleri çözmeye başlayan Aşk Mantık İntikam dizisinde Çağla’yı zor günler bekliyor. İşte son bölüm canlı yayın linki ve fragmanı...

Aşk Mantık İntikam 22. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni bölümleri ile FOX TV ekranlarındaki yerini almaya devam eden Aşk Mantık İntikam dizisi, bu hafta iddialı bir bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni bölümünde tüm gizemleri çözmeye başlayan Aşk Mantık İntikam dizisinde Çağla’yı zor günler bekliyor. Peki, Aşk Mantık İntikam dizisi 21. bölümde neler yaşandı? Aşk Mantık İntikam dizisi 22. bölümde neler olacak? İşte, Aşk Mantık İntikam dizisi hakkındaki tüm detaylar…

FOX TV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olmayı yaz aylarından bu yana başaran Aşk Mantık İntikam dizisi, Güney Kore yapımı olan “My Cunning Single Lady” isimli diziden senaryoya uyarlanan yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Burcu Özberk (Esra), İlhan Şen (Ozan), Burak Yörük (Çınar) ve Melisa Döngel (Çağla) gibi isimler ile seyircisinin karşısına çıkan Aşk Mantık İntikam dizisi,  her cuma saat 20.00’da FOX TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Aşk Mantık İntikam Dizisi 21. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 12 Kasım 2021 Cuma günü gelen Aşk Mantık İntikam dizisi, 21. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Aşk Mantık İntikam dizisinin yayınlanan son bölümde; Ozan ve Esra, Çağla’nın hamile olduğunu öğrendikten sonra yeni bir kriz ile karşı karşıya kaldı. Bu haberin üzerine bir hayli mutlu olan Çağla, bu kez kazandığından emindi. Ancak Ozan, Çağla’ya boşanma noktasında kararlı olduğunu söyleyince Çağla yeni bir yol bulmaya karar verdi. Çağla’nın oyunlarından bunalan Ozan, hamilelik konusunda da şüphe duymaya başlayınca Çağla’yı yakın markaja aldı. Çağla’dan şüphelenen diğer kişi olan Esra ise, adım adım Çağla’yı takip etmeye karar verdi.

Aşk Mantık İntikam Dizisi 22. Bölümde Neler Olacak?

Ekranlardaki yerini bu hafta da yeni bölümü ile alacak olan Aşk Mantık İntikam dizisi, 22. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Aşk Mantık İntikam dizisinin yayınlanan 22. bölüm fragmanına göre; Çınar, Çağla’nın bebek ile ilgili yalan söylediğini öğrenecek. Bunun üzerine Ozan ile bu yalanı paylaşmaya karar verecek olan Çınar, Ozan’a yardım edecek. Ozan ile Esra ise, Çınar’dan öğrendikleri bilgilerin ardından Çağla’nın peşine düşüp, onun gerçek yüzünü öğrenmeye çalışacak. Yeni bölümleri merak ile beklenilen Aşk Mantık İntikam dizisi, bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.