Aziz Dizisi 3. Bölüm Full İzle! 19 Kasım 2021 Aziz Dizisi Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezona iddialı bir giriş yapmak için geri sayıma başlayan Aziz dizisi nihayet ekranlara geldi. Bir dönem hikayesi ile ekranlara gelen Aziz dizisi ile ilgili son bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linki haberimizde...

 Aziz Dizisi 19 Kasım 2021 SHOW TV İzle! TIKLAYINIZ.

Show TV ekranlarının yeni fenomeni haline gelen Aziz dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Bir dönem hikayesi anlatan Aziz dizisi, her hafta hikayesini daha da derinleştiriyor. Peki, Aziz dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aziz dizisi 2. bölümde neler oldu? İşte, Yalancı dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Bir dönem hikayesi ile seyircisinin karşısına çıkmaya başlayan Aziz dizisi, Hatay’ın Türkiye Cumhuriyeti sınırlarına dahil olmadan önceki dönemlerini anlatıyor. Aziz Payidar (Murat Yıldırım), Dilruba (Damla Sönmez), Efnan (Simay Barlas), Galip Payidar (Ahmet Mümtaz Taylan), Delege Pierre (Fırat Tanış), Adem Payidar (Güven Murat Akpınar), Kenan (Eren Hacısalihoğlu), Handan (Ayten Soykök), Nigar Payidar (Füsun Demirel), Hatice Ana (Meral Çetinkaya), Azime (Suzan Kardeş), Mustafa (Baran Akbulut), Maksude Payidar (Elif Sönmez), Cemal (Cenan Çamyurdu), Selahattin (Haydar Köyel), Aslan (Berkay Akın) gibi karakterleri ile bir beğenilen Aziz dizisi, her cuma saat 20.00’da Show TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Aziz Dizisi 2. Bölümde Neler Oldu?

Show TV ekranlarındaki yerini en son 12 Kasım 2021 Cuma günü gelen Aziz dizisi, 2. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Aziz dizisinin son bölümünde; Aziz payidar, hayatını kurtardığı kişinin bir erkek değil, Efkan isimli güzeller güzeli bir kadın olduğunu öğrendi. Efkan’ın hayatını bir kez daha kurtaran Aziz, Dilruba’nın davet ettiği yere gitmedi. Orada Adam ile baş başa kalan Dilruba’nın kaza sonucu Adem’i vurması ile birbirine giren Payidar ailesi, en iyisinin Aziz’in Hatay’dan gitmesi olduğuna karar verdi. En son amcası ile konuştuktan sonra gitmeye karar veren Aziz, Adem ve Dilruba’nın nişanından sonra şehri terk etme kararı aldı. Ancak amcası Galip’in nişan günü Adem’in vurulmasını öğrenmesi ile çıkan aile krizi, Aziz’in inadını tutturdu ve Aziz, Hatay’da kalmaya karar verdi. Öte yandan Efkan’ın Aziz Payidar’ın konağından kaçırılması, yeni bir krizin daha ortaya çıkacağını gösterdi.

Aziz Dizisi 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Seyircisi ile bu hafta da yeni bölümü ile buluşacak olan Aziz dizisi, 3. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Aziz dizisinin yayınlanan 3. bölüm fragmanına göre; Aziz, babasının atölyelerini yeniden hayata geçirmek için harekete geçecek. Efnan’ın Sıtkı tarafından kaçırıldığını öğrenince Efkan’ı düğünden kaçıracak olan Aziz Dilruba’yı öfkeden deliye döndürecek. Hesap sormak için Aziz’in yanına gidecek olan Dilruba ile Aziz’in öpüşmesine şahitlik edecek olan Maksude ise Payidarlar arasında çıkacak yeni bir krize neden olacak. Ekranların yeni fenomeni haline gelen Aziz dizisi, bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.