Müge Anlı 22 Kasım 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 22 Kasım 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 22 Kasım 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 22 Kasım 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 22 Kasım 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni bir haftaya başlamak için geri sayıma geçen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, merak edilen konuları seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çok konuşulan cinayet dosyaları ile ATV ekranlarındaki yerini alacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, saat 10.00’da başlayacak. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 22 Kasım gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 19 Kasım’da neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni bir haftaya başlamak için hazırlıklarını tamamlamış bulunuyor. Ele aldığı şüpheli kayıp ve ölüm dosyaları ile her bölümü ile gündemi belirlemeyi başaran Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, hafta içi her gün saatler 10.00’ı gösterdiğinde canlı yayınına başlıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 19 Kasım’da Neler Yaşandı?

Ekranlardaki yerini en son 19 Kasım 2021 Cuma günü alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıktı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; Gaziantep’te yaşamını kaybeden Neslihan Kaya’nın katil zanlısı bulundu. Tıpkı olaya tanık olan kişinin söylediği gibi katil zanlısının da beyaz aracı ile ve haki renkli montu ile çekilmiş sosyal medya görüntüleri olduğu söyleyen Müge Anlı, Neslihan Kaya’nın katil zanlısı Tevfik Darıcıoğlu’nun çıktığı mahkemece tutuklandığını duyurdu. Bir süredir ele aldığı Hüseyin ve Mehmet Şen kardeşler cinayeti ile ilgili bakıcı Emel Hanım’ı programına konuk eden Müge Anlı, Emel Hanım’ın nasıl hiçbir şey duymadığını sorguladı. Avukatı ile birlikte canlı yayında konuşan Emel Hanım, hiçbir şey duymadığını yeniledi. Öte yandan 10 gündür kayıp olarak aranan Yörük kızı Müslüme’nin yapılan arama çalışmaları esnasında cansız bedeni bulundu.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 22 Kasım Gündemleri Neler Olacak?

ATV ekranlarındaki yerini 22 Kasım 2021 Pazartesi günü de alacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıkacak. Yeni bölümünde Emel Hanım ile Hüseyin ve Mehmet Şen kardeşler cinayetini konuşmaya devam edecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, Yörük kızı Müslüme’nin ölümü hakkındaki güncel gelişmeleri de seyircisine aktaracak. Yeni bölümleri merak ile beklenilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bugün saat 10.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.