Yasak Elma 121. Bölüm Full İzle! 22 Kasım Yasak Elma Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yasak Elma 121. Bölüm izle ve Yasak Elma 103. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 121. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Yasak Elma 121. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yasak Elma dizisi son bölüm izle makalemizle, tüm detayları görebilirsiniz. İşte detaylar...

Yasak Elma Dizisi 121. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni bölümleri ile FOX TV ekranlarındaki yerini almaya devam eden Yasak Elma dizisi, çok konuşulacak bir bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu akşam saat 20.00’da seyircisi ile buluşacak olan Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde Yıldız ve Doğan arasındaki yakınlaşma herkesi rahatsız etmeye başlıyor. Peki, Yasak Elma dizisi 120. bölümde neler yaşandı? Yasak Elma dizisi 121. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Yasak Elma dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar…

Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen gibi birbirinden iddialı isimleri bulunduran Yasak Elma dizisi, entrikalar ile dolu konusu ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Her hafta seyircisinin soluksuz izlediği Yasak Elma dizisi, pazartesi günleri saat 20.00’da FOX TV ekranları aracılığıyla seyircisi ile buluşuyor.

Yasak Elma Dizisi 120. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarından en son 15 Kasım 2021 Pazartesi günü yayınlanan Yasak Elma dizisi, 120.bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Yasak Elma dizisinin son bölümünde; Ender ile Doğan’ın ayrılması Arzu ile Ender arasındaki krizin büyümesine neden oldu. Arzu’ya incelikli bir tuzak hazırlayan Ender, Doğan’a hem akıllı hem de yardımsever ve iyi bir insan olduğunu kanıtlamak için kolları sıvadı. Çağatay, Yıldız’ın gönlünü almak için çabalamaya devam ederken; Yıldız, boşanma noktasında geri adım atmadı. Aldatıldığını kanıtlamak için şahit aramaya başlayan Yıldız, Ender’den de ret cevabı alınca, işi avukatına bırakmaya karar verdi. Ömer ile Kumru arasındaki yakınlaşma herkesin dikkatini çekerken; Yıldız’ın avukatının Kumru’ya şahit olarak mahkemeye çıkmayı kabul ettirmesi mahkeme salonundaki herkesi şoke etti.

Yasak Elma Dizisi 121. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Yasak Elma dizisi, 121. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Yasak Elma dizisinin yayınlanan 121. bölüm fragmanına göre; Yıldız, Kumru’nun şahitliğinde boşanmayı gururuna yedirmediği için mahkemenin ertelenmesini isteyecek. Doğan ve Yıldız birbirlerine yakınlaşırken; bu yakınlaşma hem Kumru’yu hem de Çağatay’ı bir hayli rahatsız edecek. Bunun üzerine mahkemede ilginç bir çıkış yapacak olan Çağatay, herkesi şoke edecek. Yeni bölümleri sabırsızlıkla beklenen Yasak Elma dizisi, bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.