Müge Anlı 25 Kasım 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 25 Kasım 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 25 Kasım 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 25 Kasım 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 25 Kasım 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Merak edilen konuları ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, büyük bir yüzleşmeye ev sahipliği yapıyor. Hafta içi her gün olduğu gibi bugün de saat 10.00’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümü için seyircisi sabırsızlanmaya başlıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 25 Kasım gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 24 Kasım’da neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

ATV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. şüpheli kayıp ve ölüm dosyalarının yanı sıra nitelikli dolandırıcılık konularında mağdur olan konukları da ağırlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, hafta içi her gün saat 10.00’da canlı yayınına başlıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 24 Kasım’da Neler Yaşandı?

Ekranlardaki yerini en son 24 Kasım 2021 Çarşamba günü alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, merak edilen konularını ele almaya devam etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; bir süredir merak ile takip edilen Safiye Hanım’ın dolandırıldığı iddiası yeniden ele alındı. Canlı yayına hakkındaki iddiaları yanıtlamak için bağlanan Cüneyt Bey, Safiye Hanım’ın kendisini gece aradığını ve çok pişman olduğunu söylediğini iddia etti. İddiaları kabul etmeyen Safiye Hanım, iki evinin parasını geri istediğini belirtti. Cüneyt Bey, paraları birlikte yediğini söylerken; Safiye Hanım, buna karşı çıktı. Kendisini hiçbir yere götürmediğini belirten Safiye Hanım, paradan hiçbir şey görmediğini belirtti. Hakkındaki iddiaları yanıtlamak için stüdyoya da geleceğini belirten Cüneyt Bey, 700 bin TL’den yanında sadece 100 bin TL kaldığını ve onu da yanında getireceğini söyledi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 25 Kasım Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 25 Kasım 2021 Perşembe günü de seyircisinin karşısında olacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümünde Cüneyt Bey ile Safiye Hanım canlı yayında yüzleşecek. Merak ile beklenilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, saat 10.00’da ATV ekranlarından başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.