Esra Erol'da 25 Kasım 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 25 Kasım 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Esra Erol 25 Kasım 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 25 Kasım 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 25 Kasım 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 25 Kasım 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının fenomen yapımı olan Esra Erol’da programı, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısındaki yerini alıyor. İddialı konukları ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Esra Erol’da programı, bugün saat 16.20’de canlı yayınına başlıyor. Peki, Esra Erol’da programı 25 Kasım gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 24 Kasım’da neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar….

Bir süredir büyük bir ilgi ile takip edilmeye başlanan Esra Erol’da programı, 2015 yılından bu yana kesintisiz bir biçimde seyircisi ile buluşuyor. Kayıp yakınlarını arayan kişileri konuk eden Esra Erol’da programı, hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Esra Erol’da Programı 24 Kasım’da Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Ekranlara en son 24 Kasım 2021 Çarşamba günü gelen Esra Erol’da programı, merak edilen konu ve konukları ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam etti. Esra Erol’da programının yayınlanan son bölümünde; programın yeni konuğu olan Satı Hanım, eşi Hayati Bey’in kendisini sahte gelin olmak ile suçlaması nedeniyle Esra Erol’dan yardım istemeye geldiğini söyledi. Kendisinin sahte gelin olmadığını belirten Satı Hanım, milyonların önünde bu konudan aklanmak istediğini belirtti. Esra Erol’da programının yeni konuklarından biri olan Duran Bey, karısı Sevda Hanım’ın evi terk ettiğini ve bulunduğu yerde tehdit ve şantaj ile tutulduğunu iddia etti. Canlı yayına bağlanan Sevda Hanım, zorla tutulmadığını ve isteyerek evden kaçtığını belirtti. Bir süredir Esra Erol’da programının popüler konularından biri olan Yeşim Hanım ve Abdülkadir Bey ikilisi, canlı yayında yüzleşti. Yeşim Hanım, Abdülkadir Bey’in kendisini çocukları ile tehdit ettiğini söylerken; Abdülkadir Bey, Yeşim Hanım’ın kendisine yayına çıkmaması karşısında para teklif ettiğini dile getirdi.

Esra Erol’da Programı 25 Kasım Gündemleri Neler Olacak?

ATV ekranlarındaki yerini 25 Kasım 2021 Perşembe günü de alacak olan Esra Erol’da programı, yeni bölümü il seyircisinin karşısına çıkacak. Esra Erol’da programının yeni bölümünde; merak ile takip edilen yüzleşmelerine kaldığı yerden devam edecek. Çok konuşulacak konukları ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Esra Erol’da programı, bugün saat 16.20’de başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.