Kardeşlerim 30. Bölüm Full İzle? 27 Kasım 2021 Kardeşlerim Yeni Sezon Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Kardeşlerim yeni bölümü ile pazar akşamı ATV ekranlarında olacak. Kardeşlerim 4. bölüm full izleme linkine ve 4. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte detaylar...

Kardeşlerim 30. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde seyircisine büyük bir sürpriz yapan Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü seyircisi tarafından sabırsızlık ile bekleniyor. Çok konuşulacak bir bölüm ile ekranlara gelmeye hazırlanan Kardeşlerim dizisi, ilk kez Kadir’siz olarak seyircisinin karşısına çıkıyor. Peki, Kardeşlerim dizisi 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kardeşlerim dizisi 29. bölümde neler yaşandı? İşte Kardeşlerim dizisi hakkındaki tüm ayrıntılar…

Başrollerinde Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk gibi birbirinden iddialı isimleri bulunduran Kardeşlerim dizisi, ikinci sezonu ile ATV ekranlarındaki yerini almaya devam ediyor. Dram dolu hikayesi ile seyircisini her hafta ekran başına kilitlemeyi başaran Kardeşlerim dizisi, şu sıralar yaşadığı oyuncu ayrılıkları ile gündemlerden düşmüyor. Kardeşlerin dram dolu hayatını konu alan ve bu dramın dozunu her hafta biraz daha artırdığı için bir hayli sevilen Kardeşlerim dizisi, her cumartesi saat 20.00’da ATV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Kardeşlerim Dizisi 29. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarındaki yerini en son 20 Kasım 2021 Cumartesi günü alan Kardeşlerim dizisi, 29. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Kardeşlerim dizisinin yayınlanan son bölümünde; babasının ölümü ile ilgili gerçekleri öğrenen Kadir, hesap sormak için harekete geçti. Kaan’dan bu kişinin Akif olduğunu öğrenen Kadir, Akif’in yanına gitti ve bunu neden yaptığını sordu. Kaan, anlattıklarından pişman olup, Akif’e yardım etmek için harekete geçerken; yaşanan olaylar tüm Eren ailesini dağıttı. Kadir’in ölümü ile büyük bir yıkım yaşayan kardeşler, bu kez kaldıramayacakları bir acı ile sınandı.

Kardeşlerim Dizisi 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yeni bölümü için hazırlıklarını tamamlamış olan Kardeşlerim dizisi, bu hafta 30. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Kardeşlerim dizisinin yayınlanan 30. bölüm fragmanına göre; Kadir’in ölümünün ardından abisinin intikamını almak için harekete geçecek olan Ömer, her yerde motoru gören birini aramaya başlayacak. Kardeşler yeni bir acının eşiğinde dağılacakken; bu sınav ile de başa çıkmanın bir yolunu arayacak. ATV’nin fenomen yapımı Kardeşlerim dizisi, bu akşam saat 20.00’da yeni bölümü ile seyircisinin karşısında olacak. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.