Benim Hayatım 5. Bölüm Full İzle! 2 Aralık 2021 Benim Hayatım Dizisi Yeni Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

BVB yapım imzası ile Star TV ekranlarındaki yerini almaya devam eden Benim Hayatım dizisine ilişkin son bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linki haberimizde...

Benim Hayatım 5. Bölüm 27 Kasım 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

 Star TV ekranlarının çiçeği burnunda dizisi olan Benim Hayatım, yeni gününde seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Artık her perşembe akşamı seyircisi ile buluşacak olan Benim Hayatım dizisi, son bölümü ile bir hayli konuşulur hal e gelmiş bulunuyor. Peki, Benim Hayatım 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Benim Hayatım 4. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olan Benim Hayatım dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. BVB Yapım imzası ile Star TV ekranlarından yayınlanan Benim Hayatım dizisinde; Nilsu Berfin Aktaş (Hayat), Genco Özak (Ali), Mehmet Çepiç (Nazım), Savaş Özdemir (Ökkeş), Uğur Çavuşoğlu (Yılmaz), Nilüfer Açıkalın (Şaheste), Esra Ronabar, Ali Burak Ceylan, Aleyna Solaker, Öykü Çelik, Zeynep Kumral, Önder Açıkbaş, Koray Şahinbaş, Pelin Uluksar, Hira Koyuncuoğlu  ve Belgin Şimşek gibi birbirinden iddialı isimler yer alıyor. Bu hafta yayın gününde bir değişikliğe giden Benim Hayatım dizisi, artık her perşembe saat 20.00’da Star TV ekranlarından yayınlanmaya başlıyor.

Benim Hayatım 4. Bölümde Neler Oldu?

Star TV ekranlarına en son 25 Kasım 2021 Perşembe günü gelmiş olan Benim Hayatım dizisi, 4. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Benim Hayatım dizisinin yayınlanan son bölümünde; Bekir tarafından aldatıldığını öğrenen Handan, yaşadığı şok ile ne yapacağını bilemez hale geldi. Aldatıldığından emin olmak için harekete geçen Handan, öğrendikleri karşısında yıkıldı. Yadigar’ın bu durumu öğrenmesi ile birlikte ortalığın karışacağını bilen Heves, hemen harekete geçti. Kusursuz bir cinayet planı kuran Heves ve Bekir, Handan’ı öldürmek için hazırlıklarını tamamlarken, suçu yıkacakları kişiyi de buldu. Ancak, Handan’ın kendisini garanti altına almak için hazırladığı plandan herkes habersizdi. Hayat’ın da hayatını değiştirecek olan o garanti, sahibini bulmak için beklemeye başladı.

Benim Hayatım 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu perşembe yeni bölümü ile gelecek olan Benim Hayatım dizisi, 5. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Benim Hayatım dizisinin 5. bölümü ise, 2 Aralık 2021 Perşembe günü saat 20.00’da Star TV ekranları aracılığıyla yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.