Müge Anlı 1 Aralık 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 1 Aralık 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 1 Aralık 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 1 Aralık 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 1 Aralık 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranlardaki yerini yeni konu ve konukları ile almaya devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yine büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 1 Aralık gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 30 Kasım’da neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

2008 yılından bu yana kesintisiz bir şekilde şüpheli kayıp ve ölümlerin ardına düşen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni konu ve konukları ile ATV ekranlarındaki yerini bu sezon da almaya devam ediyor. Her bölümü ile adeta gündemleri belirleyen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, hafta içi her gün saat 10.00’da başlıyor. 

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 30 Kasım’da Neler Yaşandı?

ATV ekranlarına en son 30 Kasım 2021 Salı günü gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, merak ile takip edilen şüpheli kayıp ve ölümlerin ardına düşmeye devam etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; 8 gündür kayıp olarak aranan 4 çocuk annesi Yeliz Hanım bulundu. Eşi Yadigar Bey ile hiçbir şekilde bir araya gelmek istemediğini defalarca söyleyen Yeliz Hanım, eşinden şiddet gördüğünü ve eşinin kendisini dilendirdiğini söyledi. Yadigar Bey’in farklı bir kimlik ile defalarca kez dolandırıcılık işleri yaptığını iddia eden Yeliz Hanım’a destek gizli tanık telefonlarından geldi. Canlı yayına bağlanan tanıklardan biri, Yadigar Bey’i dini değerleri kullanarak kadınları hem taciz etmek hem de dolandırmak ile suçladı. Hakkındaki tüm iddiaları reddeden Yadigar Bey, eşinin dönmesini istediğini belirtti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bir diğer merak ile takip edilen konusu olan Ekin Gökçe cinayetinde sona gelindi. Genç kadının katil zanlısı olarak Tolga Avcı yakalanırken; Tolga Bey’in “Ebubekir yüzünden kendisine sıktı, ben öldürmedim” şeklindeki ifadesi kafaları karıştırdı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 1 Aralık Gündemleri Neler Olacak?

ATV ekranlarındaki yerini 1 Aralık 2021 Çarşamba günü de alacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, merak ile takip edilen konularına kaldığı yerden devam edecek. Sıcak gelişmeleri sürpriz olay tanıkları ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bugün saatler 10.00’ı gösterdiğinde canlı yayınına başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.