Sadakatsiz 41. Bölüm 2021 Full İzle! 1 Aralık 2021 Sadakatsiz Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D ekranlarının rekortmen dizisi Sadakatsiz bu akşam ekranlarda olacak. Sadakatsiz 22. bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sadakatsiz 41. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Sadakatsiz dizisi, bu hafta çok konuşulacak bir bölüme imza atmaya hazırlanıyor. Aras ile Asya’nın yeniden karşılaşacağı Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarındaki yerini alıyor. Peki, Sadakatsiz dizisi 40. bölümde neler yaşandı? Sadakatsiz dizisi 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylar…

Şimdilerde ekranların en çok izlenen yapımlarından birine dönüşmüş olan Sadakatsiz dizisi, heyecan ve gerilimin dozunu giderek artırıyor. Doctor Foster isimli yapımdan senaryoya uyarlanan Sadakatsiz dizisi, başrollerinde; Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş gibi birbirinden iddialı isimleri bulunduruyor. Entrikalar ile dolu hikayesinin yanı sıra iddialı oyunculuk performansları ile de bir hayli beğenilen ve takip edilen Sadakatsiz dizisi, her çarşamba saat 20.00’da Kanal D ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Sadakatsiz Dizisi 40. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarındaki yerini en son 24 Kasım 2021 Çarşamba günü alan Sadakatsiz dizisi, 40. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Sadakatsiz dizisinin yayınlan son bölümünde; Asya ile Aras’ın arasındaki ilişkiyi noktalaması tüm iplerin kopmasına neden oldu. Volkan, bu durumdan yararlanırken Asya’ya yaklaşmaya çalışırken; Derin, yeni bir kıskançlık krizi içerisine düştü. Olayların tatsızlaşması üzerine Leyla’yı da alarak Tekirdağ’dan gitmeye karar veren Aras, boşanma davasının açıldığını öğrenir öğrenmez harekete geçti. Boşanma aşamasında iken Türkiye’ye geri dönme kararı alan Aras, Asya’nın çalıştığı hastaneyi satın almaya karar verdi. Bu haber ise, Tekirdağ’da bir hayli ses getirdi.

Sadakatsiz Dizisi 41. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Sadakatsiz dizisi, 41. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Sadakatsiz dizisinin yayınlanan 41. bölüm fragmanına göre; Aras ile Asya yeniden karşılaşacak. Aras’ın Asya’nın çalıştığı hastaneyi aldığını öğrenen Leyla, Derin üzerinden bir tuzak kurmaya hazırlanırken; Volkan da Aras’ın boşanamaması için harekete geçecek. Her hafta büyük bir ilgiyle takip edilen Sadakatsiz dizisi, bu akşam saat 20.00’da yeni bölümü ile Kanal D ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.