Kanunsuz Topraklar 9. Bölüm 2021 Full İzle! 1 Aralık 2021 Kanunsuz Topraklar Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV ekranlarının yeni dizisi olan Kanunsuz Topraklar, gördüğü ilgiyi her geçen gün artırmaya devam ediyor. Yeni bölümleri ile hikayesini git gide derinleştiren Kanunsuz Topraklar dizisine ait son bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linki haberimizde. İşte detaylar...

 Kanunsuz Topraklar 9. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ

 FOX TV ekranlarının yeni fenomeni haline gelmiş olan Kanunsuz Topraklar dizisi, seyircisi ile yeni bölümlerini paylaşmaya devam ediyor. Her hafta merak ile takip edilen dönem hikayesi ile ekranlardaki yerini alan Kanunsuz Topraklar dizisi, bu akşam saat 20.00’da yeni bölümü ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Peki, Kanunsuz Topraklar dizisi 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanunsuz Topraklar dizisi 8. bölümünde neler oldu? İşte, detaylar…

Uğur Güneş (Davut), Esra Bilgiç (Gülfem), İlker Aksum (Mehmet), Necip Memili (Ali Gelik), Ali Erkazan (Tahir), Murat Daltaban (Malik), Kaan Taşaner (Avukat Yavuz), Eylül Su Sapan (Behice), Serdem Paçal (Fikriye), Doğaç Yıldız (Cemal), Onur Kaya (Eyüp) ve Ezgi Çelik (Asude) gibi iddialı isimlerden oluşan bir kadro ile seyircisinin karşısına çıkmaya başlayan Kanunsuz Topraklar dizisi, yeni bölümleri ile hikayesini derinleştirmeye devam ediyor. Bir dönem hikayesi olan ve madencilerin hak arayışını konu alan Kanunsuz Topraklar dizisi, her çarşamba saat 20.00’da FOX TV ekranlarından yayınlanıyor.

Kanunsuz Topraklar Dizisi 8. Bölümünde Neler Oldu?

Ekranlardaki yerini en son 24 Kasım 2021 Çarşamba günü alan Kanunsuz Topraklar dizisi, 8. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Kanunsuz Topraklar dizisinin yayınlanan son bölümünde; Malik Paşazade’nin jandarmalara teslim olması işlerin başına Gülfem’in geçmesine neden oldu. Hayatındaki gelişmeleri Davut’a anlatmak için ona giden Gülfem, gördükleri karşısında yıkılırken; Davut, her şeyin göründüğü gibi olmadığını anlatmak için çabaladı. Zor şartlarda işleri devralan Gülfem, madenciler ona karşı gelmesine rağmen Davut’un varlığını hep yanında hissetti. Her türlü zorluğa karşı birlikte mücadele etmeye başlayan Davut ve Gülfem, hala birbirlerine aşık olduğunu fark etti.

Kanunsuz Topraklar Dizisi 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Kanunsuz Topraklar dizisi, 9. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Kanunsuz Topraklar dizisinin yayınlanan 9. bölüm fragmanına göre; Ali Gelik ile Malik Bey arasındaki ortaklığa bir son vermek isteyen Davut, harekete geçecek. Bu hareket Ali Gelik’i bir hayli öfkelendirecekken; Malik Bey ile Ali Gelik’i karşı karşıya getirecek. Merak ile beklenilen Kanunsuz Topraklar dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.