Esra Erol'da 2 Aralık 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 2 Aralık 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Esra Erol 2 Aralık 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 2 Aralık 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 2 Aralık 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 2 Aralık 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının gözde yapımlarından biri olan Esra Erol’da programı, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. İlginç yüzleşmeleri ile gündemleri belirlemede rakip tanımayan Esra Erol’da programı, bugün saat 16.20’de yeni bir canlı yayınına başlıyor. Peki, Esra Erol’da programı 2 Aralık gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 1 Aralık’ta neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar….

Kesintisiz olarak 2015 yılından bu yana ATV ekranlarının gündüz kuşağındaki yerini almaya devam eden Esra Erol’da programı, çok konuşulan konu ve konukları ile seyircisinin karşısındaki yerini bugün de alıyor. Hafta içi her gün canlı yayın gerçekleştiren Esra Erol’da programı, saat 16.20’de başlıyor.

Esra Erol’da Programı 1 Aralık’ta Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Esra Erol’da programının son bölümünde; kocası İbrahim Bey’in kendisini aldattığını iddia eden Fatma Hanım, 5 çocuğu ile sokaklarda kaldığını iddia etti. Telefona bağlanan İbrahim Bey, ihanet iddialarını kabul ederken; çocuklarını istemediği halde karısının zorla yaptırdığını savunarak, stüdyodaki herkesi şoke etmeyi başardı. Esra Erol’da programının bir diğer konuğu olan Fatma Hanım, kızı Melike’ye kavuştu. Yunus Bey’in gerçek yüzünü gördüğünü söyleyen Melike Hanım, Yunus Bey’e asla geri dönmeyeceğini söyledi. Melike Hanım’ı ikna etmek için uğraşan İbrahim Bey, genç kadını üstü kapalı olarak tehdit edince, karşısında Esra Erol’u buldu. Melike Hanım’ın yalnız olmadığını söyleyen Esra Hanım, Yunus Bey’in iddia ettiği gibi herhangi bir gebelik durumunun söz konusu olmadığını teyit ettiklerini belirtti. Öte yandan Esra Erol’da programının son bölümünde geçtiğimiz günlerde 22 yıl aradan sonra annesi ile yeniden kavuşan Burcu, bu kez kardeşi Osman’a kavuştu. Gözyaşlarına hakim olamayan iki kardeş, stüdyoda hasret giderdi.

Esra Erol’da Programı 2 Aralık Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bölümü ile 2 Aralık 2021 Perşembe günü de ATV ekranlarındaki yerini almaya hazırlanan Esra Erol’da programı, merak edilen yüzleşmelerine kaldığı yerden devam etmeyi planlıyor. Konu ve konukları ile ilgili yeni iddialarla seyircisinin karşısına çıkacak olan Esra Erol’da programı, bugün saat 16.20’de ATV ekranlarındaki yerini alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.