Aşk Mantık İntikam 25. Bölüm Full Kesintisiz İzle! Aşk Mantık İntikam 10 Aralık Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV ekranlarının fenomen yapımlarından biri olan Aşk Mantık İntikam dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu hafta iddialı bir bölüm ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Aşk Mantık İntikam dizisine ait son bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linki haberimizde...

Aşk Mantık İntikam 25. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının fenomen yapımlarından biri haline gelmiş olan Aşk Mantık İntikam dizisi, ilginç bir bölüm ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta Ozan’ın yaşadıklarını bu hafta Çınar’ın yaşamaya başlayacağı Aşk Mantık İntikam dizisi, herkesi meraklandırmayı başarıyor. Peki, Aşk Mantık İntikam dizisi 24. bölümde neler yaşandı? Aşk Mantık İntikam dizisi 25. bölümde neler olacak? İşte, Aşk Mantık İntikam dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Bir Güney Kore yapımı olan “My Cunning Single Lady” isimli diziden uyarlanarak, seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Aşk Mantık İntikam dizisi, Esra ile Ozan’ın arasındaki derin ve tutkulu bir aşk hikayesini konu alıyor. Başrollerinde; Burcu Özberk (Esra), İlhan Şen (Ozan), Burak Yörük (Çınar) ve Melisa Döngel (Çağla) gibi genç kuşağın iddialı oyuncularını bulunduran Aşk Mantık İntikam dizisi, şu sıralar çok heyecanlı bölümleri ile ekranlara geliyor. Merak ile takip edilen Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümleri, her cuma saat 20.00’da FOX TV ekranlarından yayınlanıyor.

Aşk Mantık İntikam Dizisi 24. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 3 Aralık 2021 Cuma günü gelen Aşk Mantık İntikam dizisi, 24. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Aşk Mantık İntikam dizisinin yayınlanan son bölümünde; Ekrem ile Zümrüt’ün düğünü yıllar sonra Esra’nın yurda ve mahalleye geri dönmesini sağladı. Uzunca süre Zümrüt’ün peşinden koşan Ekrem, sonunda mutluluğa kavuşacakken; Esra’ya kendisini bırakıp, gittiği için bir hayli kızgın olan Ozan, Esra ile hiç beklemediği bir anda karşılaşınca bir hayli yıkıldı. Esra’nın mahalleye Çınar ile dönmesi Ozan’ı bir hayli öfkelendirirken, ikilinin yanındaki çocuk Ozan’ın kafasını bir hayli karıştırdı.

Aşk Mantık İntikam Dizisi 25. Bölümde Neler Olacak?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Aşk Mantık İntikam dizisi, 25. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Aşk Mantık İntikam dizisinin yayınlanan 25. bölüm fragmanına göre; Çağla, Esra’nın çocuğu Atlas ile ilgili tüm gerçekleri öğrenecek. Esra’ya Atlas ile ilgili Ozan’ın yardım etmesi bu kez Çınar’ı delirtecekken; Çınar ile Esra aralarını açacak bir kavgaya tutuşacak. Yeni bölümleri ile seyircisinin karşısındaki yerini bu hafta da alacak olan Aşk Mantık İntikam dizisi, bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarından başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.