Kardeşlerim 33. Bölüm Full İzle? 18 Aralık 2021 Kardeşlerim Yeni Sezon Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Kardeşlerim yeni bölümü ile pazar akşamı ATV ekranlarında olacak. Kardeşlerim 33. bölüm full izleme linkine ve 33. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kardeşlerim 33. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının fenomen yapımlarından olan Kardeşlerim dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu hafta iddialı bir bölüm ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Kardeşlerim dizisinin yeni bölümünde tüm sırlar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. Peki, Kardeşlerim dizisi 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kardeşlerim dizisi 32. bölümde neler yaşandı? İşte, tüm ayrıntılar…

Yaşadığı oyuncu ayrılıklarının ardından kadrosuna yeni oyuncular dahil ederek, yoluna devam eden Kardeşlerim dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Başrollerinde Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk gibi birbirinden güçlü isimleri bulunduran Kardeşlerim dizisi, dram dolu hikayesi ile her hafta seyircisini ekran başına kilitlemeyi de başarıyor. Anne ve babasını kaybettikten sonra abilerini de kaybeden kardeşlerin zorlu yaşamını konu alan Kardeşlerim dizisi, her cumartesi saat 20.00’da ATV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Kardeşlerim Dizisi 32. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 11 Aralık 2021 Cumartesi günü gelen Kardeşlerim dizisi, 32. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Kardeşlerim dizisinin yayınlanan son bölümünde; sınıfın ortaklaşa olarak yapacağı proje ödevi, Süsen ile Ömer’i bir hayli yakınlaştırdı. Akif ile işbirliğine giden Şengül, evin tapusunu aldığını sanırken; müteahhitin kendisini dolandırdığını fark etmesi ile bir kez daha hayal kırıklığına uğradı. Asiye ile Ömer, hayatlarını sürdürebilmek daha çok çalışmaya başlarken; Süsen ile Ömer arasındaki ani yakınlaşma Kaan’ı bir hayli gerdi. Buna engel olmak için harekete geçen Kaan ise, herkesi etkileyecek planını devreye soktu.

Kardeşlerim Dizisi 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Kardeşlerim dizisi, 33. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Kardeşlerim dizisinin yayınlanan 33. bölüm fragmanına göre; Akif, yeni bir isim ile de ortaklık kurarak kendisini sağlama almaya çalışacak. Ömer, Süsen ile ilgili yeni bir karar almak için harekete geçecekken; Doruk ve Asiye, Asiye’nin ailesine destek olabilmek için yeni bir işe girişecek. Merak ile beklenilen Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü, bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.