Teşkilat Dizisi Yeni Sezon 27. Bölüm Full İzle! 19 Aralık 2021 Teşkilat Yeni Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

TRT 1 ekranlarının ses getiren yeni dizisi Teşkilat pazar akşamı ekranlarda olacak. Teşkilat 25. bölüm kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte canlı yayın linki ve son bölüm fragmanı.

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgi ile takip edilen Teşkilat dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu hafta çok konuşulacak bir bölüm ile TRT1 ekranlarına gelmeye hazırlanan Teşkilat dizisinin yeni operasyonu herkesi şaşırtmayı başarıyor! Peki, Teşkilat dizisi 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Teşkilat dizisi 26. bölümde neler yaşandı? İşte, Teşkilat dizisine dair tüm detaylar…

İkinci sezonu ile TRT1 ekranlarındaki yerini almaya devam eden Teşkilat dizisi, Milli İstihbarat Teşkilatı içerisinde kurulan ve özel yeteneklere sahip olan bir ekibin kahramanlıklarını konu alıyor. Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta, Deniz Baysal Yurtcu, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Gürkan Uygun, Hakan Boyav, Turgut Tunçalp ve Yavuz Bingöl gibi birbirinden güçlü isimler ile seyircisinin karşısına çıkan Teşkilat dizisi, her pazar saat 20.00’da yeni bölümünü TRT1 ekranları aracılığıyla yayınlıyor.

Teşkilat Dizisi 26. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 12 Aralık 2021 Pazar günü gelen Teşkilat dizisi, 26.bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Teşkilat dizisinin yayınlanan son bölümünde; Libya’da sağlanan büyük başarının ardından ekip, yurda geri dönme kararı aldı. Ankara’ya döner dönmez daha büyük bir operasyonun içerisinde kendisini bulan ekip, Yıldırım’ın yeni oyununu hemen anladı. Türkiye’nin önemli noktalarına bombalar yerleştiren Yıldırım, ülkeyi kaosa sürüklemek üzere harekete geçti. Ekip ise, Yıldırım’a engel olabilmek için çok noktada operasyonlara başladı. Öte yandan Serdar’ın aniden ortadan kayboluşu, ekibi bir hayli meraklandırdı.

Teşkilat Dizisi 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlardaki yerini bu hafta da yeni bölümü ile alacak olan Teşkilat dizisi, 27. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Teşkilat dizisinin yayınlanan 27. bölüm fragmanına göre; havaalanına yapılan baskın tüm Türkiye’yi karıştıracak. Baskını bertaraf etmek için harekete geçecek olan ekip, Serdar ve Zehra’nın içerde olması ile operasyonu başlatacak. Merak ile takip edilen Teşkilat dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarındaki yerini alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.