Müge Anlı 20 Aralık 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 20 Aralık 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 20 Aralık 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 20 Aralık 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 20 Aralık 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV’nin en çok izlenen gündüz kuşağı programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bir haftaya başlamaya hazırlanıyor. Ele aldığı faili meçhul dosyalar ile seyircisinin her bölümünde ekran başına kilitleyen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, Meliha Özsu cinayetinde adım adım katile yaklaşıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 20 Aralık gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 17 Aralık’ta neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

Ekranlarının güvenilir isimlerinden olan araştırmacı ve gazetici Müge Anlı tarafından sunulan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bugün itibariyle yeni bir haftaya başlıyor. Faili meçhul cinayetlerin ve şüpheli kayıpların ardına düşen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, şu sıralar 18 yaşındaki Meliha Özsu’nun katilini arıyor. Hafta içi her gün ATV ekranlarındaki yerini alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, saatler 10.00’ı gösterdiğinde canlı yayınına başlıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 17 Aralık’ta Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 17 Aralık 2021 Cuma günü gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 18 yaşındaki Meliha Özsu’nun cinayetini araştırmaya devam etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; konu ile ilgili gözaltına alınan baba Yasin Bey ve genç kadının sevgilisi olduğu iddia edilen Şeyho Bey adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. İddiaların odağında olan ikili, serbest bırakılmalarının ardından soluğu stüdyoda aldı. Müge Anlı’nın konuyla ilgili sorularına yanıt veren Yasin Bey, evladını asla öldüremeyeceğini, kızının katilinin bulunmasını istediğini söyledi. Kendisine adliyeye giderken Yasin Bey’in katili söylediğini iddia eden, Şeyho Bey ise, genç kadını Mesut isminde birinin öldürdüğünü Yasin Bey’den duyduğunu iddia etti. Konuyla ilgili iddiaları reddeden Yasin Bey, araçta polislerin olduğunu ve biran bile yalnız kalmadıklarını, bu nedenle Şeyho Bey’e bir şey söylemediğini, zaten katili de bilmediğini savundu.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 20 Aralık Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bir haftaya başlamak için geri sayıma geçen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bugün heyecanlı bir canlı yayın ile seyircisinin karşısına çıkmayı planlıyor. Meliha Özsu’nun katilini araştırmaya devam edecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bugün saat 10.00’da başlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.