Sadakatsiz 44. Bölüm 2021 Full İzle! 22 Aralık 2021 Sadakatsiz Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D ekranlarının rekortmen dizisi Sadakatsiz bu akşam ekranlarda olacak. Sadakatsiz 44. bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sadakatsiz 44. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Sadakatsiz, yeni ve heyecanlı bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Uyarlama hikayesi ve oyunculuk performansları ile reytinglerin zirvesini bırakmayan Sadakatsiz dizisi, bu akşam çok konuşulacak bir bölüm ile Kanal D ekranlarındaki yerini almaya hazırlanıyor. Peki, Sadakatsiz dizisi 43. bölümde neler yaşandı? Sadakatsiz dizisi 44. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylar…

İkinci sezonu ile Kanal D ekranlarındaki yerini almaya devam eden Sadakatsiz dizisi, yabancı bir yapım olan Doctor Foster adlı diziden uyarlanarak, seyircisinin karşısındaki yerini alıyor. Bir hayli ilginç konusunun yanı sıra entrikalar ile dolu olay örgüsü ile seyircisini her hafta ekran başına kilitlemeyi başaran Sadakatsiz dizisinin başrollerini ise; Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş gibi güçlü isimler paylaşıyor. Her hafta seyircisinin yeni bölümünü sabırsızlık ile beklediği Sadakatsiz dizisi, çarşamba günleri saat 20.00’da Kanal D ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Sadakatsiz Dizisi 43. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 15 Aralık 2021 Çarşamba günü gelen Sadakatsiz dizisi, 43. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Sadakatsiz dizisinin son bölümünde; Volkan, Asya’ya evlenme teklifinde bulundu. Bu teklife şahit olan Volkan ve Ali, şoke olurken; Asya’yı da bir hayli zor durumda bıraktı. Leyla’nın Aras’ın peşini bir türlü bırakmaması Aya ve Aras arasındaki ilişkiyi çıkmaza sokarken; ikilinin arasında çeşitli gerginliklerin yaşanmasına neden oldu. Aras ve Asya’nın evlenmesine engel olmak için harekete geçen Leyla, Derin ve Volkan’ın arasındaki ilişkiyi de çıkmaza sokmayı başarırken; Ali’nin Asya’ya olan tepkisi, işleri daha da zorlaştırdı. Annelik ile yeni hayatı arasına adeta sıkışıp kalmış olan Asya, net bir karar almak için harekete geçti.

Sadakatsiz Dizisi 44. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta heyecanlı bir bölüm ile çıkacak olan Sadakatsiz dizisi, 44. bölümü ile Kanal D ekranlarındaki yerini alacak. Sadakatsiz dizisinin yayınlanan 44. bölüm fragmanına göre, Asya’nın Aras’a vereceği cevap, herkes tarafından büyük bir merak ile beklenilecek. Leyla ve Asya’nın yaralı halde bulunması, Derin’in suçlu sanılmasına yol açacakken, Derin suçsuz olmadığına kimseleri inandıramayacak. Ali’nin Aras’a sert tepkiler vereceği Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü, bu akşam saat 20.00’da kanal D ekranlarındaki yerini alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.