Masumlar Apartmanı 53. Bölüm Full İzle! Masumlar Apartmanı 28 Aralık Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Başrolünde Ezgi Mola’nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından uyarlanarak ekranlara getirilmiş olan dizinin Masumlar Apartmanı son bölüm izle seçeneğine tıklayarak son bölümünü izleyebilirsiniz. Masumlar Apartmanı 53. Bölüm izle seçeneği ile 53. Bölüme ulaşabilir ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz…

TRT1 ekranlarının fenomen yapımı olan Masumlar Apartmanı dizisi, izleyicisini ekran başına kilitlemeyi hala başarıyor. Bu hafta çok konuşulacak bir bölüm ile TRT1 ekranlarındaki yerini almaya hazırlanan Masumlar Apartmanı dizisi, konuşulmaya devam ediyor. Peki, Masumlar Apartmanı dizisi 52. bölümde neler yaşandı? Masumlar Apartmanı dizisi 53. bölüm fragmanı yayınladı mı? İşte, Masumlar Apartmanı dizisi ile ilgili ayrıntılar…

Ekranların başarılı yapımları arasına adını yazdıran Masumlar Apartmanı dizisi, ikinci sezonunun yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. İlginç hikayesi ile ekranlarının en çok izlenene yapımlarından biri olan Masumlar Apartmanı dizisi, psikiyatrist ve yazar olan Gülseren Budaycıoğlu’nun Madalyonun İçi romanının Çöp Apartman bölümünden uyarlanıyor. Sevilen konusunun yanı sıra oyunculuk performansları ile de seyircisini etkileyen Masumlar Apartmanı dizisinde Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar gibi güçlü isimler yer alıyor. Merak ile takip edilen Masumlar Apartmanı dizisi, her salı saat 20.00’da TRT1 ekranlarındaki yerini alıyor.

Masumlar Apartmanı Dizisi 52. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlardaki yerini en son 21 Aralık 2021 Salı günü alan Masumlar Apartmanı dizisi, 52. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümünde; Han, Ceylan’ın gitme kararının ardından kendisine itiraf edemese de bir hayli yıkıldı. Ceylan’ın gidişine engel olmak istese de bunu yapmamaya karar veren Han, enerjisini içini kemiren bir hatayı telafi etmek için harcamaya karar verdi. Bu esnada beklemediği bir yüzleşme yaşayan Han, karşılaştığı sürpriz ile bir kez daha yıkıldı. Gülben, kendi evine ve evlenme fikrine alışmaya çalışırken; Safiye, Gülben’in yokluğu ile kendisini çok yalnız hissetmeye başladı. Safiye’ye sürpriz yapmak için harekete geçen Naci ise, hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşınca, bir hayli şaşırdı.

Masumlar Apartmanı Dizisi 53. Bölüm Fragmanı Yayınladı Mı?

Ekranlardaki yerini 28 Aralık 2021 Salı günü de alacak olan Masumlar Apartmanı dizisi, 53. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Masumlar Apartmanı dizisinin yayınlanan 53. bölüm fragmanına göre; Safiye, Naci’nin otelden ayrıldığını öğrenerek, Naci ile yüzleşmeye karar verecek. Ailesinin apartmanına taşınmak için harekete geçecek olan Gülben, Safiye’yi bir hayli sevindirecek. Merak ile takip edilen Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü, bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarındaki yerini alacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.