Müge Anlı 29 Aralık 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 29 Aralık 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 29 Aralık 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 29 Aralık 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 29 Aralık 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının vazgeçilmezi haline gelmiş olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Sıcak gelişmeler ile ekranlara gelmeye hazırlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bugün saat 10.00’da başlıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 29 Aralık gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 28 Aralık’ta neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

Faili meçhul dosyaları ele alması ile Türkiye’nin gündemini belirleyen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Seyircisi tarafından yıllardır reytingin zirvesine oturtulan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, hafta içi her gün saat 10.00’da başlıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 28 Aralık’ta Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 28 Aralık 2021 Salı günü gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, merak ile takip edilen konularının sıcak gelişmelerini ekranlara getirdi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; kayıp olarak Mustafa Bey’in ailesi stüdyoya geldi. Mustafa Bey’in mal varlığı yüzünden kaçırılabileceğini iddia eden eşi, eski eşini suçladı. Mustafa Kaya'nın ablası canlı yayına katılarak kayıp adamın eşini suçlarken; eski eş de hakkındaki iddiaları reddetti. Konuyla ilgili olaya tanık olduğunu iddia eden Mustafa Kaya'nın komşusu ise; "Çocukları ve eşi Mustafa Kaya’ya psikolojik şiddet uyguluyordu" ifadelerini kullandı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bir diğer konusu olan Seher Yüksel ve Mehmet Demir kaybında yavaş yavaş sona saklandı. İddiaların odağındaki enişte, bir bilgisi olmadığını savunurken; geçmişte Seher Yüksel’in ailesine söylediklerini reddetti. Bunun üzerine eniştenin üzerine giden Seher Yüksel’in ailesi eniştenin kendilerine Seher Hanım’ın birkaç güne döneceğini söylediğini belirtti. Bu ifadeleri yanıtsız bırakan enişte, yanlış anlaşıldığını savundu.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 29 Aralık Gündemleri Neler Olacak?

Ekranlardaki yerini 29 Aralık 2021 Çarşamba günü de alacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıkacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümünde Mustafa Kaya kaybının yanı sıra Seher Yüksel ve Mehmet Demir’in şüpheli kaybı da ele alınılacak. Merak ile beklenilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümü, bugün saat 10.00’da ATV ekranlarındaki yerini alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.