Sadakatsiz 45. Bölüm 2021 Full İzle! 29 Aralık 2021 Sadakatsiz Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D ekranlarının rekortmen dizisi Sadakatsiz bu akşam ekranlarda olacak. Sadakatsiz 22. bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sadakatsiz 45. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Kanal D ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Sadakatsiz dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. İddialı bir bölüm ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Sadakatsiz dizisi, bu akşam sata 20.00’da Kanal D ekranlarındaki yerini alıyor. Peki, Sadakatsiz dizisi 44. bölümde neler yaşandı? Sadakatsiz dizisi 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylar…

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgi ile takip edilen Sadakatsiz dizisi, bu sene ikinci sezonu ile Kanal D ekranlarındaki yerini alıyor. Yabancı bir yapım olan Doctor Foster adlı diziden uyarlanan Sadakatsiz dizisi, sevilen hikayesinde entrikanın dozunu giderek artırıyor. İki sezondur seyircisini her hafta ekran başına kilitlemeyi başaran Sadakatsiz dizisinin başrollerini ise bu sezon; Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş gibi iddialı isimler paylaşıyor. Heyecanlı hikayesi ile Kanal D ekranlarındaki yerini almaya devam eden Sadakatsiz dizisi, her çarşamba saat 20.00’da başlıyor.  

Sadakatsiz Dizisi 44. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlardaki yerini en son 22 Aralık 2021 Çarşamba günü alan Sadakatsiz dizisi, 44. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Sadakatsiz dizisinin son bölümünde; Leyla ve Asya’nın yaralı halde bulunduğu olay, tüm iddiaların odağına Derin’in konmasına neden oldu. Herkese suçsuz olduğunu ispatlamak için harekete geçen Derin, bir hayli uğraştı. Ali ve Volkan’ın Aras’a olan tepkisi giderek büyürken; Asya’nın Aras ile oğlu arasında bir seçim yapmaya zorlanması Asya’yı bir hayli zorladı. Leyla’yı yaralayan kişinin ortaya çıkışı herkesi şaşırtırken; olayları kontrol altına almak isteyen Volkan, Asya’nın evine gizli kamera yerleştirdi.

Sadakatsiz Dizisi 45. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlardaki yerini 29 Aralık 2021 Çarşamba günü de alacak olan Sadakatsiz dizisi, 45. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Sadakatsiz dizisinin 45. bölüm fragmanına göre; Asya, Aras’ın evlilik teklifini kabul edecek. Volkan, bu evliliğe engel olmak için yeni planlar yapacakken; oğlu Ali’yi de bu uğurda kullanacak. Seyircisi tarafından büyük bir merak ile beklenilen Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü, bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarındaki yerini alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.