Esra Erol'da 4 Ocak 2022 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 4 Ocak 2022 Salı ATV Canlı İzle!

Esra Erol 4 Ocak 2022 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 4 Ocak 2022 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 4 Ocak 2022 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 4 Ocak 2022 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Merak ile takip edilen gündüz kuşağı programlarından biri olan Esra Erol’da yeni bir bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Peki, Esra Erol’da programı 4 Ocak gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 3 Ocak’ta neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

ATV ekranlarındaki yerini 2015 yılından bu yana kesintisiz olarak olan Esra Erol’da programı, her bölümünde gerçekleştirdiği yüzleşmeleri ile Türkiye’nin gündemini belirliyor. Seyircisini her canlı yayınında ekran başına kilitleyen Esra Erol’da programı, saat 16.20’de canlı yayınına başlıyor.

Esra Erol’da Programı 3 Ocak’ta Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Seyircisi ile en son 3 Ocak 2022 Pazartesi günü buluşan Esra Erol’da programı, yeni yılın ilk canlı yayını ile ATV ekranlarındaki yerini aldı. Esra Erol’da programının son bölümünde; eşi Erhan Bey ile boşanmak için programa başvuran Esra Hanım, son bölümün ilk konuğu oldu. Eşinin kendisini devamlı aldattığını iddia eden Esra Hanım, eşinin önce Melek Hanım ile, ardından ise Cemil Hanım ile dini nikahlı birliktelik yaşadığını kabul etti. Hakkındaki iddialara yanıt vermek için telefona bağlanan dini nikahlı birliktelikleri olduğu iddia edilen Melek Hanım ve Cemile Hanım, Esra Hanım’ı suçlarken; eş Erhan Bey, hakkındaki tüm iddiaları kabul etti ve anlaşmalı olarak boşanmak için stüdyoya geleceğini duyurdu. Esra Erol’da programının son bölümünde bir diğer konuk olan Saliha Hanım, 23 yaşındaki kızı Zeynep Karasakal’ı aramak için stüdyoya geldi. Kızının evli olduğunu söyleyen Saliha Hanım, bir aydır kayıp kızının bulunmasını isterken, gözyaşlarını tutamadı. Esra Erol’da programının bir diğer konuğu olan Nezihe Hanım, evden iki aylık bebeği ile kayıplara karışan kızı Edanur Ergel ile yüzleşti. 26 Aralık’tan sonra ilk kez kızını gören Nezihe Hanım, stüdyoda baygınlık geçirdi. 

Esra Erol’da Programı 4 Ocak Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bölümü ile ATV ekranlarındaki yerini almaya hazırlanan Esra Erol’da programı, 4 Ocak 2022 Salı günü de seyircisinin karşısına çıkacak. Merak edilen yüzleşmeleri ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Esra Erol’da programı, bugün saat 16.20’de canlı yayınına başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.