Müge Anlı 6 Ocak 2022 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 6 Ocak 2022 Perşembe ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 6 Ocak 2022 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 6 Ocak 2022’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 6 Ocak 2022 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının en çok izlenen yapımı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Bugün sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, saat 10.00’da ekranlardaki yerini alıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 6 Ocak gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 5 Ocak’ta neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

2008 yılından bu yana kesintisiz bir şekilde devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, merak ile takip edilen dosyaları ile seyircisinin karşısındaki yerini bu sezon da alıyor. Hafta içi her gün seyircisinin karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, saat 10.00’da ATV ekranlarından canlı yayınına başlıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 5 Ocak’ta Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 5 Ocak 2022 Çarşamba günü gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, merak ile takip edilen konularının arka perdesini ekranlara getirmeye devam etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; Elif Gezer, kayıp olan kimliğine kavuşmak için Müge Anlı’dan yardım istedi. Konuyla ilgili harekete geçen Müge Anlı, Nüfus ve Vatandaşlık Genel Müdürü Şefik Bey’in “Elif Hanım üzülmesin, tüm dosyaları valimiz toparladı ilgili yerlere verdi, hakimle de görüşeceğiz” dediğini dile getirdi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programın merak ile takip edilen konularından biri olan kayıp Mehmet Anıl Bey bulundu. 64 yaşındaki Mehmet Anıl Bey’in bulunduğunu duyuran Müge Anlı, kayıp adın bir görgü tanığının ihbarı sayesinde bulunduğunu belirtti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programın bir diğer merak ile takip edilen bir diğer konusu olan 6,5 yıldır kayıp olan Faik Bey’in kaybı araştırılmaya devam etti. Faik Bey’in torunları dedesinin yaşadığına inandığını belirtirken; Faik Bey’in kızları babalarının kaybından abisi ve çocuklarını sorumlu tuttuklarını belirtti.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 6 Ocak Gündemleri Neler Olacak?

Ekranlardaki yerini 6 Ocak 2022 Perşembe günü de alacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıkacak. Faik Bey’in kaybını araştırmaya devam edecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bugün saat 10.00’da ATV ekranlarındaki yerini alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.