Müge Anlı 7 Ocak 2022 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 7 Ocak 2022 Cuma ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 7 Ocak 2022 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 7 Ocak 2022’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 7 Ocak 2022 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonu ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bugün sıcak gelişmeleriyle ekranlardaki yerini almaya hazırlanıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 7 Ocak gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 6 Ocak’ta neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

2008 yılından bu yana faili meçhul dosyaları ele alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, pek çok şüpheli kayıp ve ölümün şaibesini çözmeyi başarıyor. Yeni sezonunda bir hayli gündem olan kayıpları ve cinayetleri konu alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarından başlıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 6 Ocak’ta Neler Yaşandı?

ATV ekranlarındaki yerini en son 6 Ocak 2022 Perşembe günü alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, merak ile takip edilen konuları hakkındaki sıcak gelişmeleri seyircisine aktardı. Bir süredir Müge Anlı ile Tatlı Sert programının kayıp olarak aradığı Batuhan Yiğit'in ölü olarak bulunduğunu duyuran Müge Anlı, kayıp adamın cesedinin ormanlık alanda bulunduğunu belirtti. Kayıp Batuhan’ın çantasından 3 sayfalık bir intihar mektubu ve kesici alet bulunduğunu belirten Müge Anlı, cesedi ortaya çıkan adamın ailesine başsağlığı diledi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bir diğer merak ile takip edilen konusu olan Ecevit Bey’in şüpheli ölümü ele alınmaya devam etti. Otopsi raporunda darp edildiği ortaya çıkan Ecevit Bey’in kahve arkadaşları, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk oldu. Ecevit Bey’in arkadaşlarının olay günü ile ilgili anlattıkları çelişkili ifadeler dikkat çekerken, cevapsız kalan sorular Müge Anlı’nın altını çizdiği konular oldu. 6,5 yıldır kayıp olan 84 yaşında Faik Koçsoy’u aramaya devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ekibi, ihbar gelen Seferihisar’da arama çalışmalarına başladı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 7 Ocak Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 7 Ocak 2022 Cuma günü de ATV ekranlarındaki yerini alacak. Faik Koçsoy’un şüpheli kaybı ile ilgili yaşanan sıcak gelişmeleri seyircisine aktaracak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bugün saat 10.00’da başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.