Esra Erol'da 7 Ocak 2022 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 7 Ocak 2022 Cuma ATV Canlı İzle!

Esra Erol 7 Ocak 2022 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 7 Ocak 2022 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 7 Ocak 2022 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 7 Ocak 2022 ATV İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Esra Erol’da programı, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Bugün merak edilen yüzleşmelerinde yeni bir perdeyi açacak olan Esra Erol’da programı, bugün saat 16.20’de başlıyor. Peki, Esra Erol’da programı 7 Ocak gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 6 Ocak’ta neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

Kesintisiz olarak 2015 yılından bu yana ATV ekranlarındaki yerini alan Esra Erol’da programı, kamusal arabuluculuk misyonu ile görevini yerine getirmeye devam ediyor. Anlaşmazlık yaşayan çiftleri konuk eden ve gerçek yaşam hikayelerinden beslenen Esra Erol’da programı, hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranlarındaki yerini alıyor.

Esra Erol’da Programı 6 Ocak’ta Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Ekranlardaki yerini en son 6 Ocak 2022 Perşembe günü alan Esra Erol’da programı, tüm Türkiye’nin merak ile takip ettiği yüzleşmelerine kaldığı yerden devam etti. Esra Erol’da programının son bölümünde; programın ilk konuğu olan Salim Bey, 28 Aralık 2021 tarihinde habersiz bir şekilde evden kaybolan eşini aramaya başladı. Eşinin iki adam ile evden çıktığının görüntülendiği videoyu Esra Erol’a veren Salim Bey, eşinin yanında götürdüğü 1,5 yaşındaki çocuğunu görmek istediğini söyledi. Esra Erol’da programının bir diğer konuğu olan Ayşe Turin, bir süredir kayıp olarak aradığı kızı İkbal Turin için stüdyoya geldi. 22 yaşındaki kızının evden habersiz bir şekilde ayrıldığını söyleyen Ayşe Turin, kızının kötü emelleri olan insanlar tarafından kandırılmasından endişelendiğini belirtti. Telefon ile Esra Erol’da programına bağlanan tanıklar ise, İkbal Hanım’ın bir müzikholda çalıştığını ve yasaklı madde ile ilişkisi olduğunu iddia etti.

Esra Erol’da Programı 7 Ocak Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Esra Erol’da programı, 7 Ocak 2022 Cuma günü de seyircisinin karşısında olacak. Merak ile takip edilen Esra Erol’da programının yeni bölümünde çok konuşulan yüzleşmelerde yeni bir perde daha açılacak. ATV ekranlarının fenomen yapımı olan Esra Erol’da programı, bugün saat 16.20’de başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.