Esra Erol'da 14 Ocak 2022 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 14 Ocak 2022 Cuma ATV Canlı İzle!

Esra Erol 14 Ocak 2022 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 14 Ocak 2022 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 14 Ocak 2022 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 14 Ocak 2022 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Gündüz kuşağının güçlü yapımlarından biri olan Esra Erol’da programı, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Bir haftanın daha sonuna gelen Esra Erol’da programı, bugün yüzleşmelerinde son perdeyi açıyor. Peki, Esra Erol’da programı 14 Ocak gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 13 Ocak’ta neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

Güçlü bir seyirci kitlesi olan Esra Erol’da programı, kayıp yakınlarını aramaya gelen konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Gerçek yaşam öykülerinden beslenen Esra Erol’da programı, merak ile takip edilen yüzleşmeleriyle seyircisini ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Hafta içi her gün ATV ekranlarındaki yerini alan Esra Erol’da programı, saatler 16.20’yi gösterdiğinde canlı yayınına başlıyor.

Esra Erol’da Programı 13 Ocak’ta Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Ekranlara en son 13 Ocak 2022 Perşembe günü gelen Esra Erol’da programı, merak ile takip edilen yüzleşmelerinde yeni bir perde daha açtı. Esra Erol’da programını son bölümünde; bir süredir programın konuğu olan Emine Hanım, kendisini evinden attığını iddia ettiği oğlu Kenan Bey ve Kenan Bey’in sevgilisi Gülay Hanım ile bir kez daha yüz yüze geldi. Annesi ile bir arada yaşamasının mümkün olmadığının altını çizen Kenan Bey, sevgilisi Gülay Hanım’ın etkisi altında olmadığını, annesini hep baskın bir kişilik olduğunu ve kendisini artık boğduğunu söyledi. Sokakta kalan anne Emine Hanım’ın yardımına ise, Esra Erol’da programının izleyicisi yetişti. Esra Erol’da programının popüler konuklarından biri olan Niyazi Bey, dün söyledikleri ile herkesi şoke etti. Eşi Zeliha Hanım ile bir kez daha yüzleşen Niyazi Bey, eşini beklemeyeceğini, Hatice Hanım’ı kötü bir niyetle aramadığını ve eşinden özür dilediği halde bu konunun uzamasından rahatsız olduğunu belirtti. Zeliha Hanım ise, Niyazi Bey’in restine karşılık, rest çekerek, “Bir daha evlenmeyeceğimi bilsem yine de boşarım seni” dedi. Öte yandan Esra Erol’da programının yeni konuğu olan Etem Bey, karısının okey bağımlısı olduğu için evden gittiğini iddia etti. Telefona bağlanan Etem Bey’in kayınvalidesi, olayın öyle olmadığını, Etem Bey’in kızına psikolojik şiddet uyguladığını ve bu nedenle de kızının kendi yanına geldiğini söyledi.

Esra Erol’da Programı 14 Ocak Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Esra Erol’da programı, bu haftaki yüzleşmelerinde son perdeyi açacak. Niyazi Bey ve Zeliha Hanım’ın son kararını alacak olan Esra Erol’da programı, bugün saat 16.20’de ATV ekranlarından başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.