Esra Erol'da 1 Şubat 2022 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 1 Şubat 2022 Salı ATV Canlı İzle!

Esra Erol 1 Şubat 2022 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 1 Şubat 2022 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 1 Şubat 2022 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 1 Şubat 2022 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Bugün sıcak gelişmelerini seyircisinin karşısına çıkacak olan Esra Erol’da programı, çok konuşulacak Mehmet Bey ve Halime Hanım yüzleşmesini ekranlara getirmeye hazırlanıyor. Peki, Esra Erol’da programı 1 Şubat gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 31 Ocak’ta neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

ATV ekranlarının en çok konuşulan yapımlarından biri olan Esra Erol’da programı, yeni konu ve konuklarıyla seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Kayıp yakınlarını arayan konuklarını stüdyosunda ağırlayan ve konuklarının dram dolu yaşamını gözler önüne seren Esra Erol’da programı, hafta içi her gün sata 16.20’de ATV ekranlarındaki yerini alıyor.

Esra Erol’da Programı 31 Ocak’ta Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Seyircisi ile en son 31 Ocak 2022 Pazartesi günü buluşan Esra Erol’da programı, merak ile takip edilen konularında yeni bir aşamaya geldi. Esra Erol’da programının son bölümünde; eşi Halime Hanım’ın evden habersiz bir şekilde ayrıldığını belirten Mehmet Gülen, eşinin giderken yanında 1,5 milyon TL parayı da götürdüğünü iddia etti. Eşinin annesi ile birlikte programa katılan Mehmet Bey, o paranın ev paraları olduğunu eşinin annesini mağdur etmemesi gerektiğini ve bir an önce boşanmak istediğini dile getirdi. Parasını da geri alacağını söyleyen Mehmet Bey, Halime Hanım’ın Ercan isminde bir şahsa kaçtığını iddia etti. Esra Erol’da programının bir diğer konuğu olan Hüseyin Bey, evden ayrılarak, ailesinin yanına giden eşi Sema Hanım ile bugün yüzleşti. Çift arasındaki karşılıklı yakınlaşma gözlerden kaçmazken; Sema Hanım’ın ailesi, kızlarının bir daha kendi kapılarını çalmaması gerektiğini söyleyerek, Sema Hanım’ı gözyaşlarına boğdu. Bir süredir Esra Erol’da programının popüler konuklarından biri haline gelmiş olan Elif Hanım, bugün stüdyoda değildi. Elif Hanım’ın kendinden yaşça büyük olan Kadir Bey’e döndüğünü duyuran Esra Erol, bu durumdan dolayı çok üzgün olduğunu dile getirdi.

Esra Erol’da Programı 1 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

ATV ekranlarındaki yerini bugün de yeni bölümü ile alacak olan Esra Erol’da programı, 1 Şubat 2022 tarihindeki canlı yayınında sıcak gelişmelerini seyircisine aktaracak. Esra Erol’da programının yeni bölümünde programa yeni dahil olan konuklar ise, kendi yaşam öykülerini anlatacak. Seyircisi tarafından merak ile beklenilen Esra Erol’da programının yeni bölümü, bugün saat 16.20’de ATV ekranlarındaki yerini alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.