Esra Erol'da 2 Şubat 2022 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 2 Şubat 2022 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Esra Erol 2 Şubat 2022 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 2 Şubat 2022 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 2 Şubat 2022 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 2 Şubat 2022 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Seyircisinin karşısına gerçek insan yaşamı dramlarıyla çıkan Esra Erol’da programı, her konusu ile gündemlerdeki yerini almaya devam ediyor. Peki, Esra Erol’da programı 2 Şubat gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 1 Şubat’ta neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar…

ATV ekranlarındaki en çok izlenen yapımlarından biri olmayı yeni sezonunda da başaran Esra Erol’da programı, merak ile takip edilen konu ve konuklarını ekranlara getirmeye devam ediyor. Hafta içi her gün ATV ekranlarındaki yerini alan Esra Erol’da programı, saat 16.20’de başlıyor.

Esra Erol’da Programı 1 Şubat’ta Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Seyircisi ile en son 1 Şubat 2022 Salı günü buluşan Esra Erol’da programı, seyircisini sevindirecek haberler ile ATV ekranlarındaki yerini aldı. Esra Erol’da programının son bölümünde; eşinin evden 1,5 milyon TL ile ayrıldığını ve Ercan adında bir adama kaçtığını iddia eden Mehmet Bey, bir kez daha stüdyodaydı. Halime Hanım ve Ercan Bey’in yayından sonra kayıplara karıştığına dikkat çeken Esra Erol, ekibinin Halime Hanım’ı araştırdığını belirtti. Konuyla ilgili canlı yayına bağlanan tanık ise, Ercan Bey’in daha önce de duygusal istismar sonucu bir kadını dolandırdığını iddia etti. Esra Erol’da programının bir diğer çifti olan Hüseyin Bey ve Sema Hanım stüdyoda bir araya geldi. Sorunları ardında bırakmaya karar verdiklerini belirten Hüseyin Bey ve Sema Hanım çifti, stüdyodan el ele ayrıldı. Esra Erol’da programının bir diğer çifti olan Selahattin Bey ile Hatice Hanım, anlaşmalı olarak boşandı. Papağını mahkemenin onayı ile alan Hatice Hanım, stüdyoda hamile olduğunu itiraf etti. Öte yandan Esra Erol’da programının popüler konuklarından biri haline gelmiş olan Elif Hanım, 42 yaşındaki evli Kadir Bey’i terk ederek, ailesine dönme kararı aldı.

Esra Erol’da Programı 2 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Sıcak gelişmeleri ile ATV ekranlarındaki yerini 2 Şubat 2022 Çarşamba günü de alacak olan Esra Erol’da programı, yeni konuklarıyla seyircisinin karşısına çıkacak. Merak ile takip edilen Esra Erol’da programının yeni bölümü, bugün saat 16.20’de ATV ekranlarındaki yerini alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.