Esra Erol'da 1 Mart 2022 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 1 Mart 2022 Salı ATV Canlı İzle!

Esra Erol 1 Mart 2022 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 1 Mart 2022 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 1 Mart 2022 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 1 Mart 2022 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Canlı yayında taraflar arasında yaptığı yüzleşmeleri ile gündemlere bomba gibi düşmeye devam eden Esra Erol’da programlarının 1 Mart 2022 Salı günü gündemleri de belli olmuş bulunuyor. Bir kez daha karşı karşıya gelecek olan o çiftin kararı ise, her şeyden çok merak ediliyor! Peki, Esra Erol’da programı 1 Mart gündemleri belli oldu mu, neler olacak? Esra Erol’da programı 28 Şubat’ta neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

ATV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olarak gördüğü ilgiyi her geçen gün artıran Esra Erol’da programı, birbirinden ilginç konuları ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Konuklarının gerçek yaşam öykülerini ekranlara getiren Esra Erol’da programı, hafta içi her gün saat 16.20’de canlı yayını aracılığıyla seyircisinin karşısındaki yerini alıyor.

Esra Erol’da Programı 28 Şubat’ta Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Son günlerde birbirinden çok konuşulan konuları ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Esra Erol’da programı, 28 Şubat 2022 Pazartesi günü canlı yayını ile ATV ekranlarındaki yerini aldı. Esra Erol’da programının heyecanla takip edilen son bölümünde; liseye giden kızı Ayşe Hanım’ın Köksal isimli bir şahıs tarafından kaçırıldığını iddia eden Remziye Hanım, kızını görmek istediğini söyledi. Konuyla ilgili yayına bağlanan Köksal Bey, hakkındaki iddiaları reddederken; Ayşe Hanım’ın kendi yanında olmadığını söyledi. Ayşe Hanım’ın babası canlı yayına bağlanarak, Köksal Bey’in kızını taciz ettiğini ve kızını onun elinden zorla kurtardığını, şu an kızı ile birlikte olduğunu söyledi. Torunlarına yeterli ilgiyi göstermediğini iddia ettiği gelini Özlem Hanım ve oğlu Berkay Bey ile bir kez de stüdyoda yüzleşen Ayben Hanım, oğlunun kötülüğünü istemediğini ve tedavi olmalarını istediğini söyledi. Öte yandan barışma kararı almış olan Murat Bey ve Hatice Hanım yeniden stüdyoya geldi. Ayrılmak istediğini söyleyen Hatice Hanım, komşusu Selim Bey ile Esra Erol’un tavsiyesini dinleyerek, tedavi gördükten sonra karar vermek istediğini belirtti.

Esra Erol’da Programı 1 Mart Gündemleri Belli Oldu Mu, Neler Olacak?

Mart ayına heyecanlı bir şekilde başlayacak olan Esra Erol’da programı, 1 Mart 2022 Salı günü yeni bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Çok konuşulan yüzleşmelerine kaldığı yerden devam edecek olan Esra Erol’da programı, Özlem Hanım ve Berkay Bey’in yaşamına dair son gelişmeleri seyircisine aktaracak. Esra Erol’da programı, hafta içi her gün olduğu gibi bugün de saat 16.20’de ATV ekranlarından canlı yayınına başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.