Sadakatsiz 55. Bölüm Full İzle! 6 Nisan Sadakatsiz Dizisi 55. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D ekranlarının rekortmen dizisi Sadakatsiz bu akşam ekranlarda olacak. Sadakatsiz 46. bölüm fragmanına ve full izleme canlı yayın linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sadakatsiz 55. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Kanal D ekranlarının en çok konuşulan yapımlarından biri olan Sadakatsiz dizisi, şimdilerde artan entrikaları ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yavaş yavaş hikayesinin sonuna yaklaşan Sadakatsiz dizisinin yeni bölüm fragmanına damga vuran ise, Asya ile Volkan’ın arasında yaşanan o an oluyor! Peki, Sadakatsiz dizisi 54. son bölümde neler yaşandı? Sadakatsiz dizisi 55. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylar…

Her hafta daha da heyecanlı bir hikaye ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Sadakatsiz dizisi, sadece ekranların değil, sosyal medyanın da en çok konuşulan yapımları arasında yer alıyor. İki sezondur uyarlama hikayesi ile oldukça sevilen Sadakatsiz dizisinin başrollerini ise bu sezon da Caner Cindoruk, Cansu Dere ve Melis Sezen paylaşıyor. Merak ile takip edilen Sadakatsiz dizisinin yeni bölümleri ise, her çarşamba saat 20.00’da Kanal D ekranlarındaki yerini alıyor.

Sadakatsiz Dizisi 54. Son Bölümde Neler Yaşandı?

Bir süredir Gönül ile Asya’nın soğuk savaşını ekranlara getirmeye başlayan Sadakatsiz dizisi, Kanal D ekranlarındaki yerini en son 30 Mart 2022 Çarşamba günü 54. bölümü ile aldı. Sadakatsiz dizisinin yayınlanan 54. son bölümünde; Volkan’ı etkisi altına almak için harekete geçen Asya, Derin ile Volkan’ın arasını açmaya başladı. Onur konusunda Derin’i uyaran Asya, Derin’in bir kez daha önüne geçerken; Asya’nın yaptığı hamlelere karşı, ilk hamle Derin’in annesi Gönül’den geldi. Hastanenin yönetimini alan Gönül, Asya’ya karşı hamlelerini arka arkaya sıralamaya başladı. Geri adım atmaya hiç niyeti olmayan Asya, Derin ile ilgili çok önemli bir kozu ele geçirince var gücüyle Volkan’ın üzerine gitmeye başladı.

Sadakatsiz Dizisi 55. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Asya’nın adım adım intikam planını başarıya ulaştırmaya başladığı Sadakatsiz dizisi, 6 Nisan 2022 Çarşamba günü 55. bölümü ile Kanal D erkanlarındaki yerini alacak. Sadakatsiz dizisinin yayınlanan 55. yeni bölüm fragmanına göreyse; intikam planını devam ettiren Asya, Volkan’ı etkisi altına almaya başlayacak. Volkan ile öpüşen Asya’nın kafası iyice karışacakken; Volkan, kendisini tam da istediği gibi Asya’ya teslim edecek. Ancak, Asya’nın oyun oynadığını anlayan Derin’in sözleri Volkan’ın kafasını bir hayli karıştıracak. Volkan’ın pişmanlığının başlayacağı Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü, bu akşam saat 20.00’da Kanal D erkanlarındaki yerini alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.