Buse Meral ve Aras Bulut İynemli Aşkı Doğrulandı: "Her Şey Çok Keyifli, Mutluyum" Açıklaması Geldi...

Buse Meral ve Aras Bulut İynemli Aşkı Doğrulandı: "Her Şey Çok Keyifli, Mutluyum" Açıklaması Geldi...
Son dönemde adı sıkça Aras Bulut İynemli ile anılan başarılı oyuncu Buse Meral, aşk iddialarını doğruladı. "Gaddar" dizisinin sevilen yıldızı, yeni filmi "Cadı" için verdiği röportajda, Aras Bulut İynemli ile ilişkisini ilk kez açıkladı.

"Gaddar" dizisinde parlayan yıldız Buse Meral, son zamanlarda özel hayatıyla magazin gündeminin üst sıralarında yer alıyor. Meral, yeni filmi "Cadı"nın tanıtımı için gazeteci Birsen Altuntaş'a verdiği röportajda, Aras Bulut İynemli ile olan ilişkisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Aşk yaşadıkları konuşuluyordu! Buse Meral'den Aras Bulut İynemli açıklaması - Resim : 1

Geçtiğimiz haftalarda Çeşme'de yakınlaştıkları görülen ve arkadaşlıkları aşka dönüşen ikili hakkındaki iddialar, Meral'in bu açıklamalarıyla doğrulandı. "Aşk hayatında nasıl bir dönem yaşıyorsun?" sorusuna Meral, "Güzel, her şey çok keyifli şu an… Mutluyum," yanıtını verdi. Meral, NOW TV'de yayınlanan "Gaddar" dizisindeki Leyla rolüyle de beğeni topluyor.

Ayrıca, iş hayatıyla özel hayatını dengede tutmaya çalıştığını belirten Meral, özel hayatının işlerini önüne geçmesini istemediğini ifade etti. Bu açıklama, hem hayranlarını hem de takipçilerini sevindirdi. Buse Meral ve Aras Bulut İynemli'nin ilişkisi, her iki tarafın da hayatında yeni ve mutlu bir dönemin başlangıcını işaret ediyor gibi görünüyor. Bu ilişki, gelecek projelerde de ikilinin birlikte yer alıp almayacağına dair spekülasyonlara neden olmaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.