Petek Dinçöz’ün annesi estetik olmuştu! Esra Süay Toğuş’un son hali gündem oldu!

Petek Dinçöz’ün annesi estetik olmuştu!  Esra Süay Toğuş’un son hali gündem oldu!
Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz'ün annesi Esra Süay Toğuş, yüz gençleştirme ameliyatından 4 ay sonra kameralar karşısına çıktı. Operasyon sonrası yüzüne hayranlıkla bakılan Toğuş'un yeni görüntüleri, sosyal medyada büyük ilgi gördü .

Estetik operasyonlar, ünlüler dünyasında sıkça rastlanan bir durum ve bu furyaya son katılan isimlerden biri de Petek Dinçöz'ün annesi Esra Süay Toğuş oldu. Geçtiğimiz aylarda yüz gençleştirme operasyonu için doktorunun kapısını çalan Toğuş, operasyondan 4 ay sonra adeta yeniden doğmuş gibi.

Operasyonun üzerinden geçen süre zarfında yüzü tamamen toparlanan Toğuş'un son hali, estetik müdahalelerin etkilerini gözler önüne seriyor. Sosyal medya üzerinden doktoru tarafından paylaşılan görüntüler, kullanıcılar tarafından "şaşırtıcı ve etkileyici" olarak nitelendirildi.

Petek Dinçöz'ün annesi, operasyon öncesi ve sonrası fotoğraflarıyla da dikkat çekiyor. Estetik operasyonlarını sürekli gelişen tıp teknolojileri sayesinde daha az riskli ve daha etkili hale getiren medikal sektör, Toğuş gibi isimlerle kamuoyunun dikkatini çekmeyi başarıyor.

Esra Süay Toğuş'un bu değişimi, hem estetik operasyonlara olan ilgiyi artırıyor hem de insanlara yaş aldıkça bile genç ve dinamik kalmanın mümkün olduğunu gösteriyor. Operasyon sonrası elde edilen başarılı sonuç, Toğuş'un hayatında yeni bir sayfa açılmasını sağladı gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.