Solmaz Çiros'un Büyük Dönüşümü: 'Evleneceksen Gel'in Fenomen Gelin Adayından Göz Kamaştıran Değişim!

Solmaz Çiros'un Büyük Dönüşümü: 'Evleneceksen Gel'in Fenomen Gelin Adayından Göz Kamaştıran Değişim!
Bir zamanların popüler evlilik programı 'Evleneceksen Gel' ile tanınan ve Seda Sayan'ın "Kızım bu" dediği Solmaz Çiros, yıllar içinde geçirdiği dönüşümle herkesi şaşırttı. Uzun süredir kamuoyu önünde olmayan Çiros, estetik operasyonlar ve kiloyla değişti!

Solmaz Çiros, 'Evleneceksen Gel' ve 'Zuhal Topal'la' gibi evlilik programlarında fenomen haline gelmiş ve Seda Sayan'ın sevgi dolu ifadeleriyle sık sık gündeme gelmişti. Program sonrası kariyerine dizi oyunculuğu ve düğünlerde performans sergileyerek devam eden Çiros, son zamanlarda yaşadığı fiziksel değişimle tekrar magazin dünyasının merkezine oturdu.

solmaz 2

Uzun bir süre ortalıklarda görünmeyen ve sessizliğini koruyan Solmaz Çiros, geçirdiği estetik operasyonlar sonucunda adeta yeniden doğmuş gibi. Aldığı kilolar ve yüzündeki değişikliklerle dikkat çeken Çiros'un yeni hali, sosyal medyada geniş yankı buldu. Takipçileri tarafından yapılan yorumlar, Çiros'un bu dönüşümünü hem şaşkınlıkla karşıladığını hem de desteklediğini gösteriyor.

solmaz 1

Özellikle düğünlerde sergilediği enerjik dans performansları ve şarkılarıyla adından söz ettiren Çiros, özgün tarzını ve sahne karizmasını koruyarak hayranlarını memnun etmeye devam ediyor. Her geçen gün daha da parlayan yıldızıyla Solmaz Çiros, magazin gündeminden düşmeyecek gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.