×
  • Anasayfa
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Gündem
  • Yaşam
  • Ankara Haber
  • Dünya
  • Spor
  • Siyaset
  • Asayiş
  • Eğitim
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Biyografi
  • Kültür - Sanat
  • Hukuk
  • Dizi Haberleri
  • Masterchef Türkiye 2022
  • Survivor Haberleri
  • Sinema Haberleri
  • Burç Haberleri
☰
  • Anasayfa
  • Gündem

Ahmet Tatlıses Dede Oldu! Babasına Göndermeler Gecikmedi... Sosyal Medya Ve Magazin Gündemi Gözünü İbrahim Tatlıses’e Çevirdi! Karşılıklı Atışmalar Gelen Bebekle Son Bulacak Mı?

Silahlı saldırıya uğrayıp beyninden vurulan İbrahim Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlıses tam üçüncü kez dede oldu. Babasına göndermesini geciktirmeyen Ahmet Tatlıses, sosyal medya ve magazin gündeminin gözünü İbrahim Tatlıses’e çevrilmesine neden oldu. Yaşanan karşılıklı atışmaların bebekle son bulup bulmayacağı ise merak konusu oldu.

10 Eylül 2023 Pazar 03:05
13

Yılların güçlü sanatçısı İbrahim Tatlıses geçtiğimiz haftalarda Muğla’nın Bodrum ilçesinde ağır bir kazaya karıştı ve arabası uçurumdan aşağı yuvarlanmıştı. Kendisiyle birlikte 8 kişinin yaralandığı bu kaza yaşanır yaşanmaz olay yerine koşarak gelenlerse Tatlıses’in çocukları olmuştu. Uzun zamandır arasının açık olduğu, hatta dava sürecinde olan Ahmet Tatlı’ysa babasının kaza haberini alır almaz kaza yerine gitmişti.

Devamı İçin Diğer Sayfaya Geçiniz!

23

Tatlıses ise bu konu üzerine kendisiyle konuşmak isteyen ve kavgalarının bitip bitmeyeceğini soran spikere; “Bitmez ben var olduğum sürece bitmez. Şöhret olmanın bedeli..." şeklinde cevap vermişti. Spikerin ;''Sizin Bodrum'da yaşadığınız trafik kazasının aynısını oğlunuz Ahmet Tatlı yaşasaydı siz de gider miydiniz, küslük devam ediyor mu?" sorusunu yenilemesiyle beraber; "Koşmam dersem yalan söylerim ama en azından artistlik- oyunculuk yapmam. Bu konuyu kapatalım hoş değil!" yanıtını vermişti.

Devamı İçin Diğer Sayfaya Geçiniz!

33

Son dönemde babası İbrahim Tatlıses ile yaşadığı kavgalar ve atışmalarla gündeme gelen Ahmet Tatlıses, üçüncü kez dede oldu. Mert Tatlıses'in kızı Ayza dün dünyaya geldi. Tatlıses, mutluluğunu Instagram hesabı aracılığıyla paylaşan Ahmet Tatlıses şu cümlelerle açıklamalarda bulundu; “Sevgi ve saygı dolu bir ailenin en değerli hazine olduğunu hepimiz bilir, kabul ederiz değil mi? Bu hazineyi değerli kılan 2 şey var; önce onu bulmak sonra değerini bilmek… Bugün 3. kez büyükbaba oldum, Yavrum Mert’imin, 3. yavrusu dünyamıza geldi. AYZA kızım, adı gibi ay yüzlü kızım hoş geldin, sefalar getirdin… Hayırlı bir insan ve evlat ol inşallah… ALLAH seni bizlere bağışlasın

 

Devamı İçin Diğer Sayfaya Geçiniz!

İlk yorum yazan siz olun

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Daha fazla haber:
© 2023

Haberler Ankara


‧ Anasayfa ‧ İletişim