×
  • Anasayfa
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Gündem
  • Yaşam
  • Ankara Haber
  • Dünya
  • Spor
  • Siyaset
  • Asayiş
  • Eğitim
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Biyografi
  • Kültür - Sanat
  • Hukuk
  • Dizi Haberleri
  • Masterchef Türkiye 2022
  • Survivor Haberleri
  • Sinema Haberleri
  • Burç Haberleri
☰
  • Anasayfa
  • Yaşam

Müge Anlı’da Saç Baş Yolduran, Çıldırtan Olay! 40 Yıllık Eşini Bıraktı; Adını Sanını Bilmediği Adama Kaçtı… “Utanmanız Yok Mu?”

ATV Ekranlarının en çok izlenen programlarından biri olan Müge Anlı’da saç baş yolduran bir olay yaşandı. 40 yıllık eşini bırakıp; adını sanını bilmediği bir adama kaçan kadına tepkiler linç oldu yağdı. Canlı yayına bağlanan kadının itiraflarını duyan Müge Anlı ise “Şok oldum, ne diyeceğimi şaşırdım” ifadelerine yer verdi. Peki, neler oluyor?

10 Eylül 2023 Pazar 03:36
13

Programa katılan Ahmet Bey, 40 yıllık eşi Gülşen’in köylülerinden Hüseyin isimli bir şahsa kaçtığını ifade etti. 40 yıllık evliliklerini hiçe sayarak başka bir adama giden Gülşen Hanım’ın yayına bağlandığı dakikalarda yaşanan olaysa ağızları açık bıraktı. 3 çocuk, 12 torun sahibi olan kadının böyle bir şey yapması ise seyircilerin saçını başını yolmasına neden oldu. Peki, neler oluyor?

Devamı İçin Diğer Sayfaya Geçiniz!

23

Kocası Ahmet Bey’in programa katılmasının ardından Gülşen Hanım ise canlı yayın bağlantısı yaparak; “Şiddetten gittim, terk ettim. Konuşmak istemiyorum. İyiyim, mutluyum. Kendi isteğimle geldim. Yeni bir yola girdim, geri dönüşü yok” ifadelerine yer verdi. Ahmet Bey ise eşinin kendi isteğiyle gitmiş olamayacağını, zorla tutulduğunu ifade etti. Şiddet iddialarını yalanlayan Ahmet Bey, duymuş olduğu ikinci şokla neye uğradığını şaşırdı.

 

Devamı İçin Diğer Sayfaya Geçiniz!

33

Gülşen Hanım, Ahmet Bey’le aralarında artık bir şey olmayacağını ifade ettiği gibi birde “Ben, Hüseyin’le 10 yıldır birlikteyim” ifadelerine yer verince Müge Anlı ve Ahmet Bey’in adeta nevri döndü. Müge Anlı duyduklarından hemen sonra; “Şoke oldum, söyleyecek söz bulamıyorum” ifadelerine yer verdi. Hüseyin’in hanımının ölmesini beklediğini ve senelerdir hasta olduğunu ifade eden Gülşen, ağızların kalmasına neden oldu. Hüseyin’in yeğeninin ise programa katılıp; Hüseyin’in eşinin Gülşen yüzünden öldüğünü ifade etti.

 

Devamı İçin Diğer Sayfaya Geçiniz!

İlk yorum yazan siz olun

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Daha fazla haber:
© 2023

Haberler Ankara


‧ Anasayfa ‧ İletişim