×
  • Anasayfa
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Gündem
  • Yaşam
  • Ankara Haber
  • Dünya
  • Spor
  • Siyaset
  • Asayiş
  • Eğitim
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Biyografi
  • Kültür - Sanat
  • Hukuk
  • Dizi Haberleri
  • Masterchef Türkiye 2022
  • Survivor Haberleri
  • Sinema Haberleri
  • Burç Haberleri
☰
  • Anasayfa
  • Gündem

Çokça tartışılmıştı: Öğretmen seminerleri hakkında yeni karar! Bakan Tekin açıkladı…

2023 Öğretmen seminerlerinin online mı yoksa yüz yüze mi olacağı merak konusu oldu. Bakan Yusuf Tekin yeni bir açıklama ile bu sorunun cevabını verdi. Bakan Yusuf ne dedi?

24 Ekim 2023 Salı 11:01
14

Öğretmenlere ara tatil ve seminer kararı çıktı! Milli Eğitim Bakanlığı, 13-17 Kasım tarihleri arasında yapılacak ara tatilde öğretmen ve yöneticilerin okullarda mesleki çalışma yapacağını duyurmuştu. Bakan Yusuf Tekin, öğretmen seminerleri ve ara tatil ile ilgili son bilgileri verdi. 2023 yılı öğretmen seminerlerinin online mı, yüz yüze mi olacağı da belli oldu.

24

Öğretmen seminer dönemi yaklaşırken Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den yeni bir açıklama geldi. Daha önce okullara bildirilen yazıda; Kasım ara tatili boyunca öğretmen ve yöneticilerin görev yaptıkları okullarda mesleki çalışma gerçekleştireceği belirtilmişti. İşte, öğretmen seminer dönemi ile ilgili son durum…

34

ÖĞRETMEN SEMİNERLERİ HAKKINDA YENİ KARAR

Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamaya göre öğretmenlerin seminer zamanları 13 Kasım-17 Kasım 2023 tarihi olarak belirlenmişti. Seminerlerin yüz yüze olacağı ifade edilmiş ve büyük bir tartışma başlamıştı. Konu ile alakalı son karar açıklandı.

Öğretmen seminer döneminin 13-17 Kasım 2023 tarihleri arasında yapılması planlanıyor. Bakan Tekin, ilk yayınlanan yazıda da belirtildiği gibi başlangıçta yüz yüze yapılması planlanan mesleki çalışmalara ilişkin son kararı açıkladı. Ancak, yeni koşullar nedeniyle öğretmen seminerleri artık aynı tarihlerde online olarak gerçekleştirilecek.

44

BAKANDAN ARA TATİL UYARISI

Bakan Yusuf Tekin yaptığı açıklamada Kasım ayı ara tatili için planlanan seminer döneminin online olarak gerçekleştirileceğini duyurdu. Bakan Tekin bununla birlikte bir ricada ve uyarıda da bulundu. Genel müdürlerin uygulamada karşılaşılacak önemli teknik detayları paylaşacakları online sunumların herkes tarafından dikkatle takip edilmesini istedi. Bakan Tekin ayrıca, Nisan ayındaki ara tatilin hiç kuşkusuz okullarda, yüz yüze yapılacağını vurguladı. Bu nedenle planların buna göre ayarlanması gerektiğini ifade etti.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in son yapmış olduğu açıklamasından sonra büyük merakla beklenen seminerler online mı yoksa yüz yüze mi olacak, sorusunun cevabı da ortaya çıkmış oldu.

İlk yorum yazan siz olun

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Daha fazla haber:
© 2023

Haberler Ankara


‧ Anasayfa ‧ İletişim