×
  • Anasayfa
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Gündem
  • Yaşam
  • Ankara Haber
  • Dünya
  • Spor
  • Siyaset
  • Asayiş
  • Eğitim
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Biyografi
  • Kültür - Sanat
  • Hukuk
  • Dizi Haberleri
  • Masterchef Türkiye 2022
  • Survivor Haberleri
  • Sinema Haberleri
  • Burç Haberleri
☰
  • Anasayfa
  • Asayiş

19 yaşında cinayet kurbanı oldu! Arkasında 7 aylık bebeğini bıraktı...

Otomobil sürücüsünün de hafif yaralandığı saldırıya ilişkin polis ekiplerinin bazı şüphelileri gözaltına aldığı öğrenildi

09 Eylül 2023 Cumartesi 21:24
16

19 yaşında cinayet kurbanı oldu! Arkasında 7 aylık bebeğini bıraktı...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde otomobilde pompalı tüfekle vurulan genç kadın yaşamını yitirdi.Yukarıpazarcı Mahallesi İnönü Caddesi'nde seyir halindeki Nazif Genç'in kullandığı plakası öğrenilemeyen otomobile pompalı tüfekle ateş açıldı.
26

Arka koltukta oturan 19 yaşındaki Rabiya Çerçi göğsünden, sürücü ise kulağından yaralandı.Sürücünün yaralı halde hastaneye götürdüğü genç kadın, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

36

- 7 aylık bir çocuk annesiymişÇerçi'nin Antalya Adli Tıp Kurumu morguna getirilen cenazesini almak için anne Ümit Çerçi ve ağabeyi Erkan Çerçi geldi. Burada bir süre bekleyen aile, defin işlemleri için diğer illerden gelecek akrabalarının yetişemeyeceğinin anlaşılması üzerine cenazeyi teslim almadı.

46

Rabiya Çerçi'nin 2015 yılında evden kaçtığı, ailesinin kayıp ilanı vermesiyle bulunduğu ve 7 aylık bir çocuğunun olduğu öğrenildi.Öte yandan, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin silahlı saldırıya ilişkin gözaltına aldığı bazı kişilerin olduğu, soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

56

19 yaşında cinayet kurbanı oldu! Arkasında 7 aylık bebeğini bıraktı...

66

19 yaşında cinayet kurbanı oldu! Arkasında 7 aylık bebeğini bıraktı...

İlk yorum yazan siz olun

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri

Daha fazla haber:
© 2023

Haberler Ankara


‧ Anasayfa ‧ İletişim