×
  • Anasayfa
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Gündem
  • Yaşam
  • Ankara Haber
  • Dünya
  • Spor
  • Siyaset
  • Asayiş
  • Eğitim
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Biyografi
  • Kültür - Sanat
  • Hukuk
  • Dizi Haberleri
  • Masterchef Türkiye 2022
  • Survivor Haberleri
  • Sinema Haberleri
  • Burç Haberleri
☰
  • Anasayfa
  • Dizi Haberleri

Doğduğun Ev Kaderindir’de Zeynep Yine Çileden Çıkardı! Artık Ne Mehdi Ne Barış, Hedefi Bambaşka… “Sakine’nin Üniversite Almış Halisin Zeynep!”

Ekranların en sevilen dizilerinden biri olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin son bölümü ekranlarda büyük bir yankı uyandırdı. Her bölümde farklı duygular yaşatan dizinin son bölümü ise seyirciyi yine çileden çıkardı. Demet Özdemir’in hayat verdiği Zeynep karakterinin aşırı iyi niyetli olmasından dolayı doğru kararlar veremediğini dile getiren seyirci artık diziden ve Zeynep’ten sıkıldığını da belirtti.

09 Eylül 2023 Cumartesi 23:03
14

Türk toplumunda ayakları yere basan güçlü kadınlar istiyoruz biz sözleriyle paylaşımlar yapan Doğduğun Ev Kaderindir takipçileri, Zeynep’in seçimleri karşısın da bir kez daha “yok artık” dedi. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından esinlenerek diziye aktarılan hikâye daha sonra senaristler tarafından değiştirilmişti.

Başrollerinde Demet Özdemir, Engin Öztürk ve İbrahim Çelikkol üçlüsü yer alıyor. Başarılı bir şekilde dizide yer lan üçlü oyunculuk performanslarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Öyle ki her ne kadar bir hikayeden hareket geçilmiş olsa bile artık dizi kendi başına seyrediyor. Performanslarının inandırıcılığından ise Zeynep karakterine binlerce eleştiri geliyor.
24

Zeynep, Özlem’den büyük bir uyarı almış ve kardeşinin yanından ayrılması için teklifler sunmuştu. Ama Barış’ın bunların hiçbirinden haberi yoktu. Sesli mesaj atarak Zeynep’e bir mesaj bıraktı ve buluşma notasına gelip gelmeyeceğini sordu. Zeynep ise buluşma yerine geldi. İş toplantısı yapılacağını düşünen Zeynep’e Barış’tan bir teklif vardı.

34

Barış’tan Zeynep’e Sıkı Teklif!Zeynep’e çocukluğundan fotoğraflar gösteren Barış, “Zaman zaman enerjinin benden dağıldığını, ilginin başka yere gittiğini biliyorum bunu anlamamak mümkün değil” sözlerini dile getirdi. Çocukluk fotoğraflarına bakarken yüzü gülümseyen Zeynep’e bir adım atan Barış, “İş arkadaşın Barış’tan sevgilin olan Barış’a doğru” sözlerini dile getirdi.

44

34. bölümle birlikte Barış Zeynep’e “Evlensene benimle” sözlerini dile getirdi. Bunun üzerine sosyal medyada konu hakkında birçok yorum geldi. “Saniye’nin üniversite diplomalı halisin sen”, “Zeynep aklın varsa kabul edersin diyeceğimde aklın yok…” gibi birçok düşünce sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıldı. Fakat Zeynep’in kafasında ne Barış var ne de Mehdi… Yorumları görmek için diğer sayfaya geçiniz!

İlk yorum yazan siz olun

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dizi Haberleri Haberleri

Daha fazla haber:
© 2023

Haberler Ankara


‧ Anasayfa ‧ İletişim