×
  • Anasayfa
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Gündem
  • Yaşam
  • Ankara Haber
  • Dünya
  • Spor
  • Siyaset
  • Asayiş
  • Eğitim
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Biyografi
  • Kültür - Sanat
  • Hukuk
  • Dizi Haberleri
  • Masterchef Türkiye 2022
  • Survivor Haberleri
  • Sinema Haberleri
  • Burç Haberleri
☰
  • Anasayfa
  • Dizi Haberleri

Esra Erol'da Bir Aile Paramparça Oldu! Çocuğu İçin Biriken Parayı Aldığı Gibi Başka Kocaya Kaçtı! "Hiç İnsaf Kalmamış!"

Ekranların en çok izlenen sabah programlarından olan Esra Erol’da son yaşanan olay resmen ağızları açık bıraktı. Skandal olayın perde arkası çözüldükçe hayretler içinde kalan izleyiciler bu olayda adeta donup kaldılar. Kızı ile birlikte programa katılan adamın anlattıkları herkesi şok içinde bırakırken ailede yaşanan bu korkunç olay ise gündeme bomba gibi giriş yaptı.

09 Eylül 2023 Cumartesi 23:23
14

Esra Erol programına kız ile birlikte konuk olan Veysel beyin eşi ile ilgili çarpıcı gerçekleri anlattığı esnada canlı yayında tansiyonlar gerildi. 27 yıllık eşi tarafından çok zor bir durumda bırakılan Veysel Bey mağduriyetini Esra Erol’da anlattı.

27 yıl birlikte olduğu eşinin Fikret isimli bir adama kaçtığını söyleyen Veysel Bey Esra Erol’a damga vuran olayı öyle bir anlattı ki başta Esra Erol olmak üzere stüdyodaki seyirciler kulaklarına inanamadı. Zeynep M. İsimli eşinin bir dini nikahı ve bir de resmi nikahı bulunan Fikret U. İsimli adama kuma olarak kaçtığını söyledi.
24

Bartın’daki kızı ile birlikte katıldığı programda Veysel Bey eşinin kardeşinin ameliyat olması için biriktirilen parayı da alıp kuma olarak kaçtığını söyledi. Kızı Gülsemin de annesinin bir adam kuma olarak kaçtığını söyleyerek, Fikret U’nun çocuklarının “Anneniz babanızı babamla aldatıyor” sözlerini hatırlatarak kanıt niteliğinde fotoğraflar sundu.

34

Esra Erol’da açığa çıkan bu aile trajedisinde kızı Gülsemin’in anne Zeynep M’nin “Bundan sonra beni silin, öldü bilin.” Sözlerini kullandığını dile getirdi. 2 kardeşi daha olduğunu söyleyen Gülsemin, annesinin kendilerini bırakıp biriktirilmiş parayı da alıp başka bir adama kaçtığını söylerken bunun için bir neden olmadığını evde her şeyin yolunda olduğunu da söyledi.

44

Telefonunu Veysel Beyden sürekli saklayan Zeynep M. Bir süre sonra Fikret Uğur ile olduğu fotoğrafları da Veysel Beye göstererek soğukkanlı bir şekilde evden kaçmış. Programa bağlanan iddiaların hedefindeki Zeynep M; “Eşim Veysel bana şiddet uyguladı o yüzden kaçtım. Fikret benim arkadaşım. Kocam Veysel bankadaki param için peşimde” sözleriyle iddiaları kabul etmedi. Kızı Gülsemin’in cevabı ise, “Anne para senin değil biz onu kardeşim için biriktirdik.” Oldu.

İlk yorum yazan siz olun

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dizi Haberleri Haberleri

Daha fazla haber:
© 2023

Haberler Ankara


‧ Anasayfa ‧ İletişim