Sadece kırmızı takımın değil aynı zamanda milyonlarında hedefinde bir isim vardı! Birçok kişi hatta sosyal medya üzerinden “Bıktık, usandık. Artık ya gidecek, ya gidecek” yorumlarında bulundular. Bunun yanında ise Berkay, sözleriyle bir isyanını dile getirdi. Sevilen yarışmacının isyanına ise sevenleri ve Survivor izleyicisi hak verdi. Peki, Berkay neler dedi?
Acun Medya tarafından ekranlara getirilen yarışmanın finaline ise kısa bir süre kaldı. Salı günü gerçekleşecek olan eleme için iki bölümdür dokunulmazlık mücadelesi veren takımlardan ilk dokunulmazlığı Kırmızı takım kazanmıştı. Kırmızı takımın kazanmasıyla birlikte Mavi takım oyuncuları ise Dora’yı elenecek isim olarak belirlemişlerdi. Peki, Berkay’ın isyanı kimeydi?Devamı İçin Diğer Sayfaya Geçiniz>>>>Survivor’da Berkay İsyan Bayrağını Kaldırdı! Kırmızı Takım Duman Oldu, Hedeflerde Tek Bir İsim Var! Herkes Bıkıp Usandı; Ya Gidecek, Ya Gidecek!
TV8 ekranlarının popüler yarışmalarından biri olan Survivor’da yer alan Berkay, isyan bayrağını kaldırdı. Dün akşam ekranlara gelen yarışmada ise dokunulmazlık oyunu iki takım mücadele verdi. Kırmızı takım ise kıl payı bir farkla dokunulmazlığı kaybetti. Kırmızı takım kaybetmelerinin etkisiyle duman olurken, hedeflerinde ise tek bir isim vardı!
13
23
Dün akşam ekranlara gelen yarışmada ise Kırmızı takım, dokunulmazlık oyununu kaybettiler. Bunun üzerine ise Aleyna Çalışkan’ı eleme potasına göndermek zorunda kaldılar. Aleyna Çalışkan ise “Bekliyordum zaten Acun Bey, performansım çok kötüydü. Performansım iyi olsaydı takım arkadaşlarımla farklı bir şey düşünürdük” sözlerini dile getirdi. Berkay ise artık bıktı usandı ve skandal açıklamasını yaptı.Devamı İçin Diğer Sayfaya Geçiniz>>>>
33
Berkay ise konu hakkında; “Biz yazıyoruz, o kendisini daha da çok toparlaması gerekirken, yok olmuyor. Aleyna yine aynı şekilde devam ediyor. 2-0 ne demek ya?” yorumunda bulundu. Aleyna Çalışkan’ı hedef alan başarılı isime ise binlerce destek arka arkaya geldi. Devamı İçin Diğer Sayfaya Geçiniz>>>>
İlk yorum yazan siz olun